hergün aynı şeyi yazıyorum kusura bakmayın ama bir umut belki aynı durumda olan vardır video atamadığım için ekran resmi aldım eeg çekilecek ama cuma gününe kendi doktorumuz katılma nöbeti dedi epilepsi ile benziyor hiç tanık olan oldu mu epilepsi de böyle mi oluyor dhaa mı farklı ben diğer odaya gidiyordum arkama ağladı hemen geri döndüm ama çoktan morardı istediği birşey olmayınca sinirlenince canı yanınca böyle oluyor bu ara dhaa çok sinirden yapıyor kaskatı kesiliyor tlfnu bulana kadar sonunu yakaladım inşallah epilepsi değildir sonunda derin bir iç çekme ile kendine geliyor gözleri böyle boşluğa bakıyor şimdi de gülüp oynuyor neden böyle oluyor
Canım çok geçmiş olsun öncelikle benim kızda böyle oldu West sendromu dediler ama öyle çıkmadı ben ilaç kullanmadım muska ya aptirdik taktik geçti kızım sapasağlam şuan 4yasinda bana 5yasina kadaranca yaşar ve yemez yürümez konuşmaz dediler bizde eeg çektirdik ama hemen ilaç verdi kullanmadım önce rabbin yollarını denedik bin şükür geçti inşallah sizde şifa bulursunuz bu arada kızım etrafında hiçbir ayet olmadığı için korkup nazara gelmiş ondan olmuş
1,494,010 soru
24,409,059 cevap
350,770 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın