0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından
Biraz önce bısey okudum çok üzüldüm Allah'ım kötülerden çocuklarımızı nasıl koruycaz başlarına bişey gelirse Allah korusun nasıl bı tepki vericez benim başıma gelmez diyemiyorum ben artık haberleri gördükçe her an herşey olabilir diye düşünüyorum zoraki olmadan çocuklarla dışarı bile çıkamıyorum korkudan o an ne hissederim nasıl davranıyorum çok korkuyorum

2 Cevaplar

0 oy
(1,292 puan) tarafından
Rabbim korusun evlatlarımızın hepsini 
(133 puan) tarafından
Aminnnn insanlar dünyayı çok kötü bı hale getirdi çocukken büyümeye heves ederdim ama büyümek çok kötü bişey mis çok kötü var hele bide çocuğun varsa
(1,292 puan) tarafından
Rabbim bağışlasın 2 çocuğum var 1 kız 1 erkek ikisini de ayrı ayrı düşünüyorum nasıl koruyacağım diye. O kadar kötü bir dünyaya çocuk getirdikki onlara sorsak belki de böyle bir dünya istemezlerdi
(133 puan) tarafından
İstemezdiler tabi  kendi çocukluğumu hatırlıyorum da saatlerde sokaktan eve gelmezdik kimse kotu bı gözle bakmazdi şimdi kapı komşun ysoiyo dayı yapıyo kuzen yapıyo of
(1,292 puan) tarafından
Aynen öyle gözümüzün önünden ayıramıyoruz sokağa salamıyoruz asosyal bireyler olacaklar bu gidişle ama doğrusu ne bilmiyorum
(133 puan) tarafından
Oğlum ağlıyor artık beni dışarı çıkar diye ama izin vermiyorum bende çıkamıyorum korona var hamileyim Allah korusun bı hastalansak yandık tek de yollamiuoru.
-Reklam-
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Artık idam gelsin 
(133 puan) tarafından
Gelmiyo ki cezaevine atiyolar onları bide besliyolar
(1,444 puan) tarafından
Allah belâlarını versin o çocuğa kalkan elleri kırılsın
(133 puan) tarafından
Aminnnn

İlgili sorular

0 oy