0 oy
434 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu saat olmus hala daha küt küt kapi çarpıyor pat pat evin içinde koşuyor uyuyamıyorum küçük cocuk yok evlerinde cocuk olsa başım gozum üstüne kadin manyak resmen balkon demirine bisey vurup duruyor gece yarisi ya hamileyim cok uykum var gece gündüz gürültü böyle bıktım gerçekten sabah camima carpan carsafla uyandım yasak oldugu halde hergun ayni seyi yapıyor bi yol gösterin bana yuz kere uyardik anlamiyor banyolari akitiyordu onu bile 2 ay sonra yaptirdi bahaneside onlar degil onun ustu akitiyomus kadin tam bi saçmalık abidesi nasil bas edicem anlamıyorum artik ev sahiplerini de arattik heryol denendi 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Polisi arayacaksın bu kadar basit benim üstümdeki de hep ses hep ses kaç kez uyardık ev sahibiyim ben üstteki kiracı benim çıkma imkanım yok aradı eşim gecenin 1inde polisi polis geldi uyardı son oldu gürültü
tarafından
Bende bekarken yaptım mahkemelik olduk defalarca geldi o polis en sonunda ben tum aileyi gece 3 te dovmeye kalkınca mahkemelik olduk ha onlar suclu bulundu ama hic bi ise yaramadı. Bunlara da zabita falan geldi ama hic bi ise yaramıyor umurlarinda değil
tarafından
İhtar çektirin mecbur çaresi bulunur
-Reklam-
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Kiracıysa çıkarttırın. Başka yapacak birşey yok. Düzelmesini beklemeyin yani. Bu tarz insanların düzeleceğini düşünmüyorum
tarafından
Ev sahibini arattirdik defalarca umrunda degil imza toplamaya kalksam site burası kimse oralı olmaz
0 oy
(133 puan) tarafından
Bende bıktım valla hem altımdan hem üstümden hiç susmuyolar çocuklardan çok ses yapıyolar bak yarın pazar sabahın 7sinde başlıyorlar küt küt 
tarafından
Manyaklar ya hic bir şekilde hic biseyden anlamiyolar kadının hali cirparken videosu var elimde gösteriyorum hala diyor ki ben değilim ben yapmam
(133 puan) tarafından
Hahahaha ben değilim diyo he sende de sana benzeyen biri
tarafından
Ay ust katimda baska biri mi var balkondan cektim videoyu bide yeminler ediyor . Gercekten basedilmez birisi
tarafından
Canım bir daha birşey silkelerken tut ucundanek aşağıya bağır biraz belkş yapmaz daha
0 oy
(7,791 puan) tarafından
155 i arıyosun onlar gelip uarıyo her yapışında ara her sefernde polis geldiği halde düzelmezse belki polia bi çare bulur
tarafından
Bunu bekarken denedim en sonunda mahkemelik olduk kendi başımız ağrıdı hic bi ise yaramıyor
0 oy
(7,785 puan) tarafından
2 seçenek var ikiside yazılmış a tam ses varken polis arayin..
tarafından
Ben bekarken de vardi boyle bi problem mahkemelik olduk yine de bi ise yaramadı biz kendi evimizden taşındık sonunda ama simdi tasinma gibi bi lüksüm yok sitedekiler defalarca sikayet etti kadını olmuyo zabıtalar gelmiş uyarmış ama hic bi ise yaramiyo
(7,785 puan) tarafından
İmza toplayin herkes şikayetçiyse o zmn atarlar cnm
0 oy
tarafından

Polise şikayet edin bence

0 oy
tarafından
Çocuklu ev bile olsa kimse kimseyi rahatsız edemez bebek olur o başka ama diğer türlü olmaz eşim çocukların ne gündüz ne akşam balkonda rahatsız edici oynamasına izin vermez bende evde tepinmelerine izin vernem asagida eltim ler oturuyor çünkü eşim Pazarcı inanin kasalarını o kadar yavaş bırakıyoki komşular bile şaşırıyor Sonuçta buda bir haktır 
tarafından
Hem de ne büyük bi hak hamile halimle 4 e kadar ayaktaydim gözümden uyku aktı ama hersey nafile
tarafından
Ayıp ediyorlar valla
tarafından
Allah tan bulsunlar..

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 469 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 806 göst.
12 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 414 göst.
1 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Mucizemi Bekliyorum (835 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,081 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu

411,385 soru

12,383,318 cevap

43,364 kullanıcı

Kategoriler

...