0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Corona testi yaptırmak için hastaneye gittik. Kızları arabada bıraktık. İçeri girmesinler diye. Kızım ilk beni gördü güldü. Babasını görünce nasıl kahkaha atıyor. Gel gel yapıyor kafasını yana yatırıyor cici yapıyor. Baba kızlar odada yatıyorlar.gulup eğleniyorlar. :)

13 Cevaplar

0 oy
(12,723 puan) tarafından
Maşallah onlara darısı bizimki ne peşimden ayrılmazlar asla 
tarafından
Büyük kızım öyle düşkün değildi. Kucugu çok düşkün
-Reklam-
0 oy
tarafından
İçten gelen bir duygu heralde bende babama çok düşkünumdur babamda öyle kız çocuklarını çok sever kızım olacağını öğrendi havalara uçtu 29 yaşındayım hala gelirken bana 1 poşet abur cubur getirir supriz yumurta alır :D öyle yani
tarafından
Bende babama düşkünüm ama bu cilveli ya babası baksın diye neler yapıyor
0 oy
tarafından

Masallah cnm genelde çok babacı olurlar Oğlum bana patma diyo babasına Cemal bey dio:D

tarafından
Büyük kizim o kadar babasına düşkün değildi. Küçük mahsallah babasını görmesin anında gülüyor
0 oy
(5,220 puan) tarafından
bak mesela bizimki 5gün çok huzursuzdu yakın zamanda. ne maymunluk yapsamda güldüremedim hep ağladı durdu babası bi işten geldi nasıl kahkahalar atıyo görmen lazım şuan bike bbasına bıraktım nasıl neşeli zilli yaa :D
tarafından
Tam baba kuzuları ya :)))
0 oy
tarafından
Benim 3 tane üçüde anneci cnm 
tarafından
Oda güzel canım
0 oy
(143 puan) tarafından
Kesinlikle canım benim kızım 8 aylık sabah uyanınca ben alıyorum beni iteliyor babasına gidecekmiş işe giderken babasının kucağından gel diyorum kaçıyor onun koynuna saklanıyor :)) 
tarafından
:)) aynı benim ki
0 oy
tarafından
Oglum bana düşkün ilk eşimden babaya düşkün deil suan ikinci evlilik kiz bebek beklioz doğuma az kaldı babası kızımıza düşkün doğmasını iple çekiyo kızıda kesin babacı olur:)))))))
tarafından
Allah bı avazda kurtarsın sağlıcakla gelsin küçük hanım.buyuk buluşmaya az kaldı o zaman :)
tarafından
Aminn sagol cnm benm Rabbim hepimizin evladını bağışlasın sağlık versin inşallah.. Ewet aynen canım:)))
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Benim kız da anacı baba olmasa umrunda olmaz :D 
tarafından
Benim buyuk kızım da ne babasına ne bana ikimizde ayniydik. Ama babasını gormediginde gelsin gelsin yapmazdı
0 oy
tarafından
Kuzu kizin kac aylik :)? 
tarafından
1 hafta sonra 11 aylık olucak
0 oy
tarafından
Benim kardeşim küçüktü çok hastaydı doktora gittik baba. Baba diye ağlıyordu ama hep öyle ağlar doktor dedi bune baba diye ağlıyor herkes anne diye aglar
tarafından
Tam babaciymis desene :)
tarafından
16 yaşında halada babaci
tarafından
:) daha degismez
tarafından
Bende çok babacıyim ama  o son beşik olduğu için muhtemelen daha fazla
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ay evet oyle isten gelme saatini biliyor kız şok oluyorum örümcekle yatak odasına gider şortunu alır tam gelirken hep babası kapıyı çalar ben şok oluyorum daha 9 aylık cadı bazen camda bekliyoruz gördüğü an allahim eli kolu ayrı oynuyor çığlık çığlığa atlicak camdan bıraksan baba baba bütün gün baba 
tarafından
Bugün hasta bı baba da bı bende bana gelirken zorunlu olarak geliyor babaya gidiyor gülüyor
(4,060 puan) tarafından
Kıyamam ona ben ya boncuklar hepsi
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Maşallah onlara ne güzel ben 30 haftalık hamileyim bebek bazen hareket etmiyor karnimi falan okşuyorum tatlı yiyorum yok hareket etmiyor ama eşim geliyo elini karnıma koyuyor napıyomuş benim kızım diyo hemen elinin altına toplanıyor bende babasının yalakası diyorum daha şimdiden başladı babacılığa
tarafından
Yaa özledim o zamanları ne güzel hareket ediyorlar :)
(3,833 puan) tarafından
Öyle valla o hareket ederken duygularım darmadağın oluyor
tarafından
Tadını cikar
0 oy
(1,466 puan) tarafından
29 günlük ve babası olunca başka oluyor kız ben şok 
tarafından
:)şimdiden tarafını seçmiş
(1,466 puan) tarafından
Hemde nasıl :))

İlgili sorular