0 oy
317 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Esimle yanyana gelemiyoruz yakinda arkadas olucaz. Kızım hemen tribe giriyo ofluyo pofluyo elini yüzüne vuruyo bana kalk git yürü diyo itiyo beni bağırıyor yaklastirmiyo hanim :D sizin kizlarda böylemi? :D

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Hos geldin electra kompleksi jsjsjsj :D 

Freud a selam olsun .

Senin bebis erken girmis ama ☺️❤️

Normal bir gelisim sureci bu .Kizlarda electra erkeklerde oedipus kompleksi oluyor .yani kiz cocuklari babaya , erkek cocuklari da anneye asik oluyor .ilk asklari ☺️

Kuzu sen kizin oyle yaptiginda yani seni ittiginde falan gulme ya da kizma  .Guzel bir dille konusun onunla.Mesela esin anneyi de sevelim itmeyelim falan desin .

Cunku seninle de ozdesim kurmasi gerekecek zamanla.

Ozdesim kurmazsa ileride sorunlar yaratabilir .Optum minigi ❤️☺️

tarafından
Sevgi sag ol kusum ❤️☺️ Off o bende de vardi ,bekarkan  yani . Asiri kiskaniyodum :D evlenince gecti .kucukken asiri severdim ama .Hatta evlenmiycem derdim hep
tarafından
Ya beni hic istemiyor degil mesela gece uyandiginde anne diye aglar alirim koynuma sarılır uyuruz beraber. Sadece babayla yan yana olmamizi istemiyor :)) hergun bikac kez gelir kucagimaa cok tatli anne der bana sarılır bir sürü öper öperim doyamayiz birbirimize :)
tarafından
Yerim ben onu ☺️❤️ kiz cocuk tatliligi diye bir sey var ya .
tarafından
Var tabi kiz olmazmi memeden kesince daha bi sevgi pıtırcıgi oldu. Durduk yere gelir öpücüklere boğar :))
(13,312 puan) tarafından
Ağzından bal damlıyor yine Şerifem ❤️
-Reklam-
0 oy
(164,438 puan) tarafından
benim baby boyumda oyle biz yanyana oturamiyoz konusamiyoz bile resmen evin icjnde mesajlasiyoz 
tarafından
Gül gül :D
(770 puan) tarafından
Yoook sonra başıma gelir :D 16aylik olcak benim kızda sjsjsjsjjj
(164,438 puan) tarafından
bu aksam bi bos bulundum esimin yaninda oturdum resmen disleriyle kolumda derin bi iz yapti yetmedi sehpanin ustunde ne varsa yere sacti oda yetmedi su biberonundaki tum suyu agzina alip bize puskurttu resmen kari koca tirstik
tarafından
Ahhahaha :D
(770 puan) tarafından
Amann Allah'ımm :D
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Benim de kızım 1 yaşinda babasını abisinden benden kıskanıyor resmen ve çoook belli kucagından inmiyor sürekli cilve sürekli sarılıp duruyorlar maşallah yani bu çok güzel bişey 

Eşim de acayıp bağlandı kıza. Ozelşkle ben sezeryan oldum ten trması kursmsdım o ilk 30 dakika fenalştım

Eşimin göğüsüne verdiler eşim de şaşırdı öyle olunca o yüzden bağları çok güçlü sanki. 

Karnımdan çıkar çıkmaz bsbssının göğüsüne ten tene verdiler ne güzel bişey 
tarafından
Cok guzel ten temasi Allah bozmasın inşallah. Bizde olmadi ten tene temas. Babasi yoksa dib dibeyiz ayrilmaz. Ama baba gelnce babaci oluyo:)
(5,123 puan) tarafından
Aynı bizde
0 oy
tarafından
Bizde tam tersi aşırı anneci. Bırak kocayi tuvalete zor gidiyorum. Gözünün önünden kaybolsam başlar evde tuba diye oda oda gezmeye. 21 aylığız bizde 
0 oy
(13,037 puan) tarafından

Bizimkide git gide babacı oluyor ya tuvalete gitsem peşimden gelen kızım geçen alt komşuya gittim gel dedim olmaz diyerek yüzüme kapıyı kapattı :D

0 oy
tarafından
Benimki de oyle gecen dedim benim annem var babam var ben sana küstüm zeynos dedim. Benimde Emrem var dedi hahahha
tarafından
Ahaha iyi demiş :))
tarafından
Cok fena bu kiz daha 27 aylik :)

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 305 göst.
13 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,065 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy