0 oy
1,779 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Sabah kalktım tlfnumda birsuru cevapsız çağrı eşim geri aradm noldu diye gelmek istiyorum yanınıza dedi özlemiş bizi gel gör çocuğu dedim geldi bende kahvaltı hazırladım ekmek vs almış kızıma bsyler almış geldi neyse kahvaltı falan yaptık kizimizla oynadı eğlendiler falan konuşmak istedigni soyledi dinledim pişman oldugnu bizi sevdiğini herşeyi geride bırakmak istedigni mutlu olabileceğimizi söyledi halinden belli pişman evet ama korkuyorum yine aynı olur diye kızımızı uyuttu yanında kendide uyuya kalmış içim bı tuhaf oldu haftalardır çocuk hasretti babasına beraber uyuyorlar smdi napayım bilmiyorum ama bı şans vermem gerekiyor sanki 

41 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım çok büyük hata yaparsın çocuk baba diye bir ağlar iki ağlar ama büyüyünce kavga dövüş gördüğünde niye boşanmanın diye sana kin besler bu sefer bir adam şiddet uyguladıysa değişmez he şart koş doktora gidip tedavi olacaksın falan de süründür iyice baktın gerçekten düzeldi bir daha düşünürsün ama hemen kabul etme ikinize de yazık olur 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tekrar yaşanırsa asla affetmeyecegini dile getirerek affet canm çocuğunuza yazık 
0 oy
tarafından
Gülüm  postlarını okudum benim etrafında böyle olan çok var çocukları için susup yasayan ama sonradan adam oluyorlar  ama en güzeli ne biliyormusun sen ona güzel bir göz darbesi vermişin  o artık sana karışısında iki kere dusunucek  ama kafes uygulamasını  hep telefonunda olsun bu defada karışırsa bitir  gitsin bence çok güzel ve çok gecsin
0 oy
tarafından
Canım yazmışın eşimin psikolojik tedavi görüyor eğer görüyorsa şans ver ama tedaviyi bitirene kadar ona destek ol  demekki elinde değilmiş  bir evligigi bitirmek kağıt işi hemen olur ama o cocu ne olucak kim babası gibi sevgi vericek kim ona babası gibi bakıcam bencede düşün korun sakin cocuk falan yapma artık ama akıllı bir şekilde sende düşün yaparmı birdaha yapmazmi  cocuk buyursa çocuğumun psikolojisi bozulur mu diye düşün bir kaç defa tekrar tekrar düşün 
0 oy
(714 puan) tarafından
Postuna baktım ve ben bunun affedilebilirlik yanını göremiyorum çocuğum için diyorsun ama kusura bakma çocuğun için en doğru sağlıklı karar şiddetsiz bir ev sen barışarak o çocuğa iyilik yapmıyorsun bazen anne babalar ayrı yaşayarakta çocuklarını daha sağlıklı büyütür gelir çocuğunu görür gider çocuğuna bırakırsın kararı görüştürme demiyorum ama sana zulüm yaparsa o çocuğun sağlıklı büyüyebilceğine hiç inanmıyorum çocuk ne görürse onu kapar nokta 
0 oy
(651 puan) tarafından
Bence ne olmuşsa herkes şansı hak eder. Evladın için ver bir şans
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Siz șakamısınız kızım için diyorsun kızın için affetme asıl. Düzelmeyecek düzelmeyecek daha kötü olacak herșey. Șiddet uygulayan adam düzelmez !!! Ölüme koșuyorsunuz resmen. Hiçmi izlemiyorsunuz șiddet gören kadınları hiçmi duymuyorsunuz bagira bagira duzelmiyor hicbirsey gitmeyin affetmeyin barismayin diyorlar. Sen kiyamiyorsun ona belki ama o sana kiydi kiymayada devam edecek. Yapmayın Allah așkına ya. 
0 oy
(139,141 puan) tarafından
olay neydiki 
0 oy
(607 puan) tarafından
Umarım yine öldürmekle tehdit etmez. Yardım alması gerektiğini soyle. Yada birlikte evlilik terapistine gidin. Bir kere yapan hep yapiyor
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Bacim bi laf vardır denenmisi deneme rabbim ona bi şans vermiş karşısına seni çıkarmış sonra bebeğiniz olmuş bir evde şiddet varsa gerisi gelir inan ma kendini kandırma 
0 oy
(12,768 puan) tarafından
Yine şiddet uyguladi yine uyguladi yine yine yineeee diye post acmaya devam  edecek isen ver şansı hemen boyle yumusama bune anca dovsun sonra 2 uzgun gibi cocukla uyusun sen affer k bakma ben baya sure affetmez dim belkide hic
(2,350 puan) tarafından
Affettim demiyorum şans vermeyi düşünüyorum dedm tabiki kolay değil benim icinde
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Kavga sebebiniz ne ki
(2,350 puan) tarafından
Bostan sebepler
0 oy
(375 puan) tarafından
Okumuştum postlarını. Kimseye barış ya da barışma diyemem ama esin hasta. Bence önce hasta olduğunu kabul edip tedavi olsun ondan sonra barışmayı dene. Şart koş bunu. Yoksa biraz tecrübem varsa çok geçmez yine dayak yedim postu acarsın. Kızının sürekli senin dayak.yedigini gormesi de hiç iyi olmaz
(2,350 puan) tarafından
Affetmiyorum kesinlikle ama tedavi sürecinde şuanda zman veriyorum ona
0 oy
tarafından
İyi dusun tasin canim, bu adam senin yattigin yerde bogazina sarildi, cocugun uc gun sonra buyuyecek, evde surekli bu manzarayi gorerek saglikli bir psikoloji ile buyuyemez. Evet ailedir estir yuva yikmak hic hos ve kolay degil bunu da sana daha once ayrilan bir kadin olarak soyluyorum, bosanmak kolay demicem inan cok zor, ama once can sonra canan. Yine ayni noktaya gelir misiniz iyi dusun. Psikopt bir baba ile buyuyecegine akil sagligi huzuru yerinde ama yalniz bi anne ile buyumesini ben sahsen tercih ederim
0 oy
tarafından
İyi dusun tasin canim, bu adam senin yattigin yerde bogazina sarildi, cocugun uc gun sonra buyuyecek, evde surekli bu manzarayi gorerek saglikli bir psikoloji ile buyuyemez. Evet ailedir estir yuva yikmak hic hos ve kolay degil bunu da sana daha once ayrilan bir kadin olarak soyluyorum, bosanmak kolay demicem inan cok zor, ama once can sonra canan. Yine ayni noktaya gelir misiniz iyi dusun. P********bir baba ile buyuyecegine akil sagligi huzuru yerinde ama yalniz bi anne ile buyumesini ben sahsen tercih ederim.
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Sırf çocuk için böyle bir adamla evli kalmak bilemiyorum ne kadar doğru. Yani madem bu kadar pişman bundan sonra adam olsun gelir düzenli olarak çocuğu görür. Çocuğunun babası diye senin kocan olmak zorunda değil. Senin de canının kıymeti var. Ve rol yapıyor da olabilir. Bi dahaki sefere boğazını sıktığında öldürmeden bırakmayacağının garantisi yok. Hee illa pişman olduğunu gerçekten anlamak istiyorsan. Kesinlikle barışmayacağını ama gelip çocuğunu görebileceğini söyle. Sen affetmeyince sinirlenecek mi tekrar kötü şeyler yapmaya çalışacak mı anlarsın. İnsanlar gerçek yüzünü kavga da gösterir. Affetmek için acele etme derim. Evladın için bunu yapmalısın. O çocuk bir gün annesiz kalmasın diye. 
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Canına kast etmiş bir adama ikinci şansı vermek bile bile lades demek bu sonra yine burada post açıyorsunuz yine dayak yedim öldürmeye kalktı falan diye afgetmezdjm sürünsün
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Bence verme ne biliyorsun bir planı var belki canını alacak bu sefer kabul etme ne derse desin 
0 oy
(848 puan) tarafından
Haftalardır demişsin 14 ünde dayak yemiş karakola gitmişsin, dünden razısın affetmeye. Affetme arzun o korkunu da yenecek ve tekrar aynı şeyleri buraya yazacaksın, belki daha şiddetlisini. Karar senin, tercihlerin yaşadıklarını belirler. 
0 oy
tarafından
Kızım için diyosun ama kızını gerçekten düşündüğünü yok gel git birisi belliki ne yapacağı bellli olmaz, madem tedavi görüyor tedavisi sonum verene kadar ayrı kalın, kızını düşünüyorsan tabi.... 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 504 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,680 göst.
0 oy
20 cevap 669 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 345 göst.
3 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nimet34 (66 puan) tarafından soruldu