0 oy
222 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (467 puan) tarafından

image

kizlar 10aylik ne yediriyim aksam 9da uyuyor 7,8de kasik mama yediriyorum

4 Cevaplar

0 oy
(5,268 puan) tarafından
Ben irmik hasliyorum icine meyve koyup veriyorum 
(467 puan) tarafından
irmikde cok olmaz kan azliği yapiyor
(5,268 puan) tarafından
Kan azliğı mi
-Reklam-
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Canım yedi sekiz gibi normal yemek yedir yemeyeceği şeyler yaptığın gün irmikle meyveyle yulaf unuyla sen yap pirinç unu kullanma sekiz aylık ben öyle yapıyorum 
(467 puan) tarafından
her aksam yulaf veriyorum. sabahlari da veriyordum kesdim aksam veriyorum. cici bebe meyve olurmu?
(4,250 puan) tarafından
Çok sık veriyorsun o zaman ya şuan yaz ayındayız bi sürü sebze var pişir yesin canım bende sadece yulaf ve ruşeym veriyor ama sabahları haftada en fazla üç defa falan hatta sekizinci aya girdiğimizden beri doğru düZgün hiç yapmadım cici bebeyi kendim yapıp öğle vakti yoğurt ve meyveyle veriyorum
(467 puan) tarafından
sabahlari artik yumurta peynir yogutt her sey veriyorum oglen corbasi yemryi meyveside.ama cicibebeni nasil yapiyoraun tarifi ?
(4,250 puan) tarafından
İnstagramda bi sürü farklı tarif var dene istersen hangisi hoşuna giderse onu yaparsın
0 oy
tarafından
Kendi doktoruna bir Danışsana canım
0 oy
tarafından
Çorba yedirebilirsin annesi ben öyle yapıyorum
(467 puan) tarafından
saat 2de corba yemek ve aksamdamk?
tarafından
Benim kızım süt almıyor formül mama da vermiyorum bu arada kızım 9 aylık günde 3 sefer çorba veriyorum Yoğurt yediriyorum meyve veriyorum gün içerisinde yediğim yemeklerden veriyorum gece de biberon maması yiyor kendi elimde yaptigim. Tabi yedirdiklerimi gün içerisine dağıtıyorum sizin bebeğiniz süt aliyorsa ona göre verebilirsiniz çorbasını gece uyumadan yedirin iki sefer vermekle hicbirsey olmaz hem gece iyi yok tutar
(467 puan) tarafından
baya cok veriyorsun yemek masallah) benim kiz 10aylik  sabahlari kahvaltisin veririm saat 10 gibi .uyuyor kalkdiginda saat 1de 2arasi corba ya yemeyi ne olursa veriyorun. sonra meyvedi kefir yorgurt boyle.aksama 7,gibi kasik mama (anne sutu de veroyorum her saatlarda) 9da uyuyor
tarafından
Aslında aynı veriyor gibiyiz bizde meme olmadığı için ek gıdaya dayanmışiz;))) sadece hazır olarak kaşık mama vermiyorum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 424 göst.
22 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 146 göst.
0 oy
2 cevap 118 göst.
0 oy
4 cevap 98 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu

Kategoriler