Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kayinbabayi hic sevmiyorum
0
oy
295
göst.
22 Ağustos 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
Annesiseverkizini
(
74
puan)
tarafından
soruldu
Çok geri kafalı hicbir fikrimiz uyusmuyo her şeye muhalefet hicbir fikrimize saygı duymaz herşeyin en iyisini bilir bi de geçenlerde facebooktan çıkış yapmış telefonu bana girermisin dediler giriş yaptım bende baktım açık saçık kadin fotoları cıktı direk karşıma değişik değişik gruplara üye olmuş iyice tiksindim kadınlara falan mesaj atiyomus kaynanayla kavga etmişlerdi hatta o yüzden biraz acikcasi hiç saygımda biseyimde kalmadi
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
2
Cevaplar
0
oy
22 Ağustos 2021
Efsun
(
334
puan)
tarafından
cevaplandı
Fikrinizin uyumusmamasi normal birşey çünkü herkesin düşüncesi farklı, bu düşünce farklılığı kayınpederini geri kafalı yapmaz. Kadınlara bakması ve mesaj atmasida onun özel hayatı sonuçta o da seni ilgilendirmez
1 önceki yorum göster
22 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ay öyle kadınlara falan bakıyorsa kendine çocuğuna dikkat et sapık zihniyetin gelini torunu olmaz
22 Ağustos 2021
Annesiseverkizini
(
74
puan)
tarafından
yorumlandı
Kiz kârı kıza cik düşkün kızları falan geldiğinde surekli bana karı bulun diye sakalasiyolar ama ne bileyim şaka da olsa bana tuhaf geliyo değişik bi eğlence anlayışları var yani facesindeki fotoğraflarında görmen lazımdı öyle diyim tiksindim ya
22 Ağustos 2021
Efsun
(
334
puan)
tarafından
yorumlandı
Yalan yok ben basit şeylerde kafanız uyumusmuyor sandım, senin ve çocuğunun hayatına tabiki müdahale edemez
22 Ağustos 2021
Annesiseverkizini
(
74
puan)
tarafından
yorumlandı
Basit şeyleri kafaya takacak bi insan değilim zaten ama herşeye muhalefet olmasından biktim artık adama yaptığımız herşey boş geliyo bir tek kendisi biliyo sanki herşeyin en doğrusunu öyle biri iste
22 Ağustos 2021
Efsun
(
334
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaşlılar öyle zaten birde eşiyle arası yoksa İnternet ortamında ki kadınlara arıyorlar kendilerini, gerçi bir tek yaşlılar değil gençlerde öyle
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
22 Ağustos 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Vla kayinpederim her aklına takılan şey için beni arar bankadan kredi çekçek olsun hangi banka bize uyar der birşeyi halledemesin kızım bir bak der e devletti arbaaydi fikir alincak herşeyde bana sorar bütün şifrelerini ben tutarım e postaları herşeyi bende dur telefonunda birşey olsun bana getirir kızım bir bak der.telefonunda birşeyde gorucek olsam aldırış etmem geçerim bunu kafaya takip ona saygimi neden yitireyim ki herkes kendi hayatını yaşar
1 önceki yorum göster
22 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yanlış düşünüyorsun herksin kendi özel hayatı karisamazsin ve bu sende ona olan saygıyı azaltamaz
22 Ağustos 2021
Annesiseverkizini
(
74
puan)
tarafından
yorumlandı
Azalttı valla kendi babam olsa ona karşıda azalır nefret ediyorum boyle evliyken onun bunun kadınlarına bakan erkeklerden aynı şeyi karısı yapsa kıyametleri koparırlar bana çok iğrenç geliyo boyle şeyler o yüzden kişiden kişiye değişebilir bu durum ama nefret ediyorum öyle tiplerden
22 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Cano haklısın bende sevmiyorum ama oda onun hayati
22 Ağustos 2021
Annesiseverkizini
(
74
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben karışmıyorum zaten herkes istediğini yapar karısıyla onun arasında sonuçta ama ne bileyim görünce ben bile bi tuhaf oldum zaten anlaşamıyodum onlarida görünce iyice koptu herşey yoksa banane napiyosa yapsin
22 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Takma boşver ya bende her gördüğümde aklıma geliyor gördüklerim ama napayım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0