0 oy
166 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (72 puan) tarafından
tarafından kapalı

Merhaba arkadaşlar sezeryan doğum ile dünyaya getirdim bebegimin22 günlük şuan , doğduğunda agrilarimdan dolayı hemen kucağıma alamadim emzirmeden emzirmeye kucağıma aldım gerisinde kaynanam verdi bana o yatırdı o uyuttu derken çocuk ona alıştı şuan gazdan dolayı ağlamaya başlayınca onda susuyor ve bu benim çok zoruma gidiyor normalde bende susuyor ama ikindi sonrası bir gaz sancısı giriyor napsam susmuyor bu kriz şeklinde olan gaz sancısı için ne yapabilirim birde diyelim ki çok fazla ağladı yarım saat falan aynı bir yerlerine bıçak saplanmis gibi çığlıklar atarak ağlıyorsa bir şey olur mu bademcigi falan şişer mi çok ağlamaktan bir şey olur mu yani bildiğim kadarıyla kolik bebekler 3 saatten fazla aglarlarmış öyle bir şey var mı merak ettim çevremde kolik bebek yok çünkü  yardımcı olursanız sevinirim 

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

4 Cevaplar

0 oy
(4,695 puan) tarafından
Benim oğlum hiç susmuyodu bademciklerine de bişey olmadı sen stres yapıyorsundur ağlayınca susmuyor diye stres yapma sakince yaklaş çünkü o hisseder her zaman kendine güvenin olsun merak etme öyle bir zaman gelecek ki senden başkasında durmuyacak buna emin ol 
-Reklam-
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Benim bebeğime anne karnindaki ses sakinlestiriyordu yputube dan açıyordum onun harici çörekotu kaynatip 6 7 çay kaşığı veriyordum doktorum söylemişti deneyebilirsin gaz masajlari yap mutlaka bizde şükür yavas yavaş o dönemi tamamlıyoruz 
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Canım kayınvalidenin bı kıyafetini üzerine koyup kucağına al madem. Biliyorum üzücü bi durum  ama o daha biseyin farkında değil 

Fön makinesi sesi açabilirsin oda sakinlestirir
0 oy
(1,501 puan) tarafından
Kız sende ne güzel ıste onda duruyor ınan ben dogum yaptım inanmıyordum bebegım bırınde susacak nenesı sonucta o bır bebek de olsa hıc kımse annesının yerını alamaz merak etme 

Gaz sancısı ıcınde bıoagıa damla ver kendinde kımyon dayı ıc

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 190 göst.
22 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma001 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 570 göst.
8 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,247 soru

12,337,351 cevap

39,441 kullanıcı

Kategoriler

...