Kızlar yan komşum taşındığı günden beri gürültü yaparak huzurunu kaçırdı. Benim yatak odam onların mutfağıyla birleşik. İlk çeyiz diziyoz diye ramazanlik günde gece 2-3 demeden güle oynaya tabak sesleri eşliğinde rahatsız ettiler. Gece sahura kalkıp sabah işe gidiyodum. Uyardigim halde devam etti gürültüler. Sonra evlendiler ilk günden bağır çağır kavgaları başladı. Artık yatak odamda uyuyamaz oldum çünkü hem sabah erken ise gidiyodum hemde kavgayla uyanınca panik atak gibi kalp çarpıntısıyla uyaniyodum. Sanki benim evde kavga oluyo gibi tedirgin oluyodum. Tabi tabak çanak telefon konuşması vs bunları hiç saymıyorum. Bende bı süre sonra dayanamadım ve yatak odamı kullanmadığım küçük odaya taşıdım. Oda küçük oldugundan dolabım eski odamda kaldı 1 sene öyle idare ettim. Şimdi o küçük odaya bide beşik geldi adım atacak yer kalmadı. Çok hakkıma girdiler ama onlar ev sahibi ben kiracı. Taşınayim dedim ama hem bebekle taşınmak zor geldi hemde boşuna en az 2000 lira masraf olacak. Naparsiniz böyle komşuya ben yüzüne bakmıyorum