0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (666 puan) tarafından
Ankarada yaşıyorum eve katkım olsun istiyorum iyide para kazandırıyor diye biliyorum hafta sonu eşimle yaparım diyorum ama temizlik şirketinden değil bağımsız olmak istiyorum haftada bir gün mesela nasıl yol izleyebilirim bildiğiniz sayfa var mı yada vereceğinizfikir çevremde yok bekarken yapıyordum kime nereye sorabilirim bi akıl verir misiniz çevresinde yapan var mı

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla bence inşaat sonrası temizlik hiç yapma aşırı zor. Çünkü ben ev yaptım inşaat sonrası temizliği kendim yaptım ve bitirene kadar öldüm. Benim çevremde 3+1 evi 300 TL ye temizliyorlar bence çok az 
(666 puan) tarafından
İnşaat sonrası temizlik mi 300 bekarken bende yapmıştım iki kişi 500 den yapmıştık 4-5 sene önce zor oluyor doğru ama haftada bir gün mesela ek gelir olsun diye
tarafından
Valla benim çevremde 300
(666 puan) tarafından
300 e çok az bence
-Reklam-
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Canım kentsel dönüşüme uğrayan yerlerdeki müteahhitlerle iletişim kurarsan daire bittikçe sana iş yönlendirir ler. Bende bir ara çok yaptım bebek ufaktı öyle idare ediyordum.. Ama numaram her yere dağıldı bir anda. Hergün iş geliyordu... Bi gün komsu Bi gün akraba alıp gidiyordum..öok yorucu ama günlük kazancı iyi olan bir iş.. Uzun zaman önce bıraktım. Numaraları falan sildim. Silmeseydim sana atardım ben. 
(666 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim dediğin gibi baya yorucu da bakalım icraata girecekmi parası iyi ama hayırlısı bakalım
0 oy
(3,805 puan) tarafından
Bi kere gittim . Kaba pisliği alınmış haliydi bide anam ağladı anam bidaha da gitmem .450 aldim ben tanidikti yaşlı cift temizletcem ama kimi bulurum bilmiyom diye sordu bende atladim hemen yaparım diye.  Bi buçuk gün gittim valla cok zor camlar anami ağlattı 
(666 puan) tarafından
Tek yanlız mı gittin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 315 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
8 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.
1 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Powerpufff (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 409 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,603 soru

12,391,078 cevap

43,797 kullanıcı

Kategoriler

...