Kızlar eşimin ailesi biraz eski görüşlü, nasıl diyeceksiniz şimdi. Şöyle anlatayım. Ağustos sıcağında bile bebeği kat kat giydirirler, Olsa ki kısa kol giydirsem güneşe çıkarsam bebeği soğuk aldırıp hasta edersin diye bi ton laf ederler. Bu sıcaklarda hemde. Mesela geçen bebeğin gaz sancısı var. Kayınpederim diyor ki hergün banyo yaptırıyorsunuz soğuk aldırıyosunuz ondan sancılanıyo. İlk aylarda bebeğin genzinin temizlenmesi gerek bu gayet normal ve olağan birşey. Neyse eşim küçük görümceme dedi ki bebeğin burnunu temizliycez burnu kapalı falan. Oda gitmiş kaynanamgile demiş. Akşam kaynanam diyo ki, bizim kız böyle dedi bende dedim ki bebeğin başını üşütmüşler demek ondan burnu tıkalı. Şimdi biz bebekle gidicez diye soba kurmuşlar eve. Hatta yorgan dökmüş kaynanam gittiğimizde yatsın diye. Hiç gitmek istemiyorum çünkü ben bebeğimi öyle kat kat sarmaya alıştırmadım köyde de sıcaklarda sarsam zaten bebeğim durmaz. Kendi bildiğimi yapsam imalı imalı konuşacaklar laf edicekler. Kaldığım 1 hafta oda burnumdan gelicek. Nasıl geçicek 1 hafta hiç bilmiyorum