eşim de benimden önce bi kız istemesi olmuş halasinin torununu istemiş sevmiyordum istemeye bile gitmek istemiyordum zorladilar diye anlattı geçen bayram da da kızın ailesi geldi kaynanama bnde ordaydim ve kız sürekli bni sorup Durmuş nasıl iyi mi güzel mi vs diye oysa kızda evli bnde o gün öğrendim o kızı dha önce istediklerini sevgiliyken konuştuğumuz da kız için güzel demişti baktım da güzelmiş Allahi var yani :( o gün bugündür aklımdan çıkmıyor kızin gözü yukseklerdeymis onun için kabul etmemiş kız tarafi sonra bir kaç ay sonra biz tanışmısiz kız evlenmiş esimde apar topar benimle evlenmek istedi dha birbirimizi yeni yeni taniyorduk bna anlatmisti birini istediğini ve gönlü olmadığıni ama.bu kadar çabuk istemesi bni sasirtmisti cok sordum o evlendi diye mi evlenmek istiyorsun diye ne alaka seni seviyorum seni istiyorum falan dedi nyse kurban bayramında da bn sormaSam o kızın ailesi olduğunu bilmicem kız bni soruyor merak ediyormus bni dedim oda istemeye gittiğim kız o diyince başımdan kaynar sular döküldü sende annesiyle kız kardeşleriyle baya samimiydin şaşırdım dedi niye sasirdin bunlar bunun kızını istedim demedin ki dedim ısrarla söylediğini iddia ediyor oysa söylemedi nyse dedim zaten sen istememissin dedim Evet çok gözü yuksekteydi şuan evlendiği adamın parası bile yok dedi bnde içime atıp nyse ne ailen sonuçta kimsenin suçu yok tavır koyamam geçmişte kalmış dedim aynen öyle dedi ama içim içimi yiyiyo hep aklımda
Sizce gereksiz bir düşünce mi yoksa kafama takmamalimiyim wc gidiyorum aklında her yerde aklimda hele kıza güzel demesi :((((( offf