0 oy
475 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,520 puan) tarafından
kızlar biri 2.5yasınds subatta 3yas olacak biride 12aylık kızlarım var .. Aralık'ta iş bası görünüyor ücretsiz izin bitiyor ..annem de yan cizmeye baslado bakabildigim kadar bakarım kaynananda gelir ben smdi baktım demeye basladı işe baslamama 4ay var morlaimi bozdu yemek bogazıma tıkandı ondan beklediğim bakarız kızım surda az saat calısıyorsn biri 3yasına gelecek sen baslayana kadar biride 15aylık olacak demiyor ..hala kolay mı iki bebeye bakmak diyor ..yani benm anlamadıgım su neyine telase cekıyor ben evde tek kaldığımda nasl kosturuyorsam onlarda kosturacak yapacak bsey yok bakıcıda gelmez cnku vardiyalıyız ..esim 5gun gunduz 10gun gececi bende 7 3 ,3 11, 11 sabahh 7 mesaine gidicem sürekli böyle dönecek annem bi kalırsa esimle ben sabahcıyken yanlız kalıcak 5gun idare ederm demçyor bakabildigim yere kadar deyip duruyor yanıma ysrdımcı tut diyor ..sizce zorlanır mı ikisine

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annen mecbur degil oncelikle ki iki tane cocukta hic kolay degil ustelik yaslari kucuk durumun varsa bakici bul yanina derim
-Reklam-
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Zorlanır canım ikiside küçük sürekli peşinde koşmak gerekir bende çalışmak istiyorum annemde kayınvalidemde bakarım diyorlardı 6.5 aylık kucak delisi her yerde durmaz ikisininde  gözü yemiyor şimdilik eğer imkanın  varsa tut birini kaynanan yakın değilmi ikisi birlikte baksın
0 oy
tarafından
Bnm de 15 aylık kızım var.kaynana bakmıyor kreşe vereceğim haftaya.ama haftanın bir gününde  8 4 bırakırım.geri kalan zamanlarda yarım gün.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 204 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,520 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,305 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,520 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 382 göst.
8 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Alyakus (2,520 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 477 göst.