0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Kizlar 15 haftalik gebyim başım çok agriyo dünde böyle olmuştu migrenmi nedir bilemedim ama gözümün yan tarafları varya oralar zonkluyo bas ağrım ondan geliyo eşimde işte hastaneye gidemiyorum parol ictim çok agriyo agriyi geçtim zonkluyo uyuyamıyorum ki uyum belki geçsin 

7 Cevaplar

0 oy
(14,065 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun hamilelikte baş ağrısı asla çekilmez biraz dinlen geçmezse mecbur gideceksin yoksa evde olmaz geçmiyor migren varsa heleki asla durulmaz 
-Reklam-
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Karanlik bir yerde yatmayi dene uzan biraz gecmezse doktora gorun. Cok gecmis olsun 
0 oy
(187 puan) tarafından
Bir türk kahvesi içebilirsin ağrı kesiciyi kahveyle içersende etkisi daha fazla olur
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Bende de var migren Allah kimseye vermesin çok zor oluyo . Tamamen gecmez ama hafifletci yollari var. Buz kalibini ince bi beze sar alninda gezdir yada fön makinesi sıcak uflet alnina bana ıyi geliyo bu yöntemler.  Bi kaba buz koy bol bol suda koy ellerini sok içine baş ve işaret parmak aralarına buzla basınç uygula o yöntem de uyarı gönderiyor beyne.  Bunları bi dene inşallah geçer ben hep böyle alternatif şeylerle çözüm buluyorum .
0 oy
(3,457 puan) tarafından
O haftalarda bendede oluyordu ya çok kötüydü yürürken bile başıma biseyle vuruyorlar gibiydi 32 oldum baş ağrısı başladı ama o zamanlara göre çok iyi
0 oy
(2,359 puan) tarafından

Karanlik ve sessiz bir odada dinlen migrense gecer gecmezse tansiyon unu ölçtür 

0 oy
tarafından
Ben 1 hafta çektim en son kadın dogumcu nöroloji görecek dedi gittim saçlarımı kestirmemi önerdi banyodan çıkınca iyi kurutamiyordum ondan dedi kestirdim baya rahat ettim 
(75 puan) tarafından
Saçlarım çok uzun evet afedersin ama kalcami geciyo ama ben kurutuyor bazen dedgin gibi eriniyorum hiç 5 yıldır makas degmedi uçlarını bile aldırmadım sacla olabilirmiki
tarafından
Evet canım

İlgili bir soru bulunamadı

412,344 soru

12,412,750 cevap

44,908 kullanıcı

Kategoriler

...