0 oy
978 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Uzun zamandır korkan girmesin postu göremiyorum özledim o postları hadi bakalım yazın var mı başınıza gelen ilginç korkunç olaylar? Ben yazayım küçüklüğümden beri gece korkuturlar beni adetliyken bile ayetel kürsi okumadan uyuyamam uyursam gece mutlaka korkarak uyanırım. Küçükken hep peşimde biri var gibi gelirdi biri sürekli beni izliyo gibiydi geceleri mutfağa tuvalete giderken koşa koşa gidip gelirdim annem de hep kızardı niye koşuyon diye korkuyom deyince de neden korkuyon der kızardı hatta bu yüzden gece uykumda çiş bile kaçırırdım sonra 12-13 yaşındayken bi gecee bi korkunç rüya gördüm rüyamda yaşlı bi dede bana gitmicez seni korkutcaz hep peşindeyiz dedi ben de bağırdım senden korkmuyorum git diye ağlaya ağlaya uyandım o günden sonra bu korkum geçti ama hâlâ bazen arkamda biri var gibi gelir. Bilmiyorum belki psikolojik olabilir 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Postu hortlayauım da korkun gece gece :D
-Reklam-
0 oy
(1,928 puan) tarafından

Sen yazaydin önce :D

tarafından
Demi aslında yazsam iyiydi hadi yazam
(1,928 puan) tarafından
Sen yaz ben gidiyom korkarim :D
tarafından
:D güle güle
0 oy
(11,456 puan) tarafından
Hangi biri bebeğim =) soyle anlatayım. Ben 6. Hissi cok kuvvetli bir insanım. O yızden bir tık daha haşır nesirim =D
tarafından
Benim de 6hissim yüksektir baciko
0 oy
(946 puan) tarafından
Valla daha yeni kurtuldum şükür ki, kafayı yememe ramak kalmıştı. Rüyayla gerçek  arası görünüp duruyorlardı. Bi hoca bulduk, büyü yapılmış dedi. En son seviye artık seslerini duyuyordum. Ama Allah'a şükür kurtuldum. Ayy çok kötüydü
tarafından
Çok şükür canım Rabbim bi daha yaşatmasın. Nasıl görüyodun sesleri nasıldı ne diyolarfı
(946 puan) tarafından
Fısıltı şeklinde canım. Ben yine iyiydim, eşimle konuşuyorlardı. Allahım çok kötüydü ya
tarafından
Allah bi daha yaşatmasın canım
(946 puan) tarafından
Amin canım Allah düşmanıma bile vermesin.
0 oy
(4,684 puan) tarafından
Yok hiç aklıma gelmiyor. Okumayı seviyorum ama artık nasıl bir kafa varsa sgshsj
tarafından
Aadafafag ben de okumayı severim
0 oy
tarafından

Dedemin canazesi adamın başını bekledim bütün gece sabah öldü odadan çıkartırken ayağını gördüm iki baş barmağını başlamışlardı yazıyla o an bana bir fenalık geldi küt diye bayıldım:D:D

tarafından
Ayy ben hiç cenaze yanında durmadım desem
0 oy
tarafından
Rahmetli dedemi Bi kere rüyamda  gördüm anam kaç gün etkisinden çıkamadım dehşet Bi kabustu anlatmayım cano
tarafından
Ayy hayırlara çıksın
0 oy
(705 puan) tarafından

11 aylık kızımın altini açtım bacaklari falan rahatlasın diye. Odada oturuyordu gittim banyoda suyunu hazirlamaya. Sesi kesildi geldim içeriye birde ne göreyim..

Altını pisletmis halının her yerine sürmüş. Ve bu en fazla 3-4 dakika içinde olmuştur. Aşırı korkunçtu felaketti berbatti. Halı yıkamaya gitti. Ama o manzara fenaydiii. Bende bunun şerefine tüm evi kaldirdim temizlik yapiyorum dip köşe. En korkuncu bu benim için :D

tarafından
:D kolay gelsin bizim de başımıza geldi hatta oğlum o poku yemiş ağzı yüzü hep poktu
(705 puan) tarafından
Eşimde aynı tepkiyi verdi :D
(705 puan) tarafından
Ayyy seninki daha kötüymüşşş :)
tarafından
Yarıldım  gülmekten  korkunç  bisey bekliyodum☺️
(182 puan) tarafından
Hdhdhhehdbxnsjsk
0 oy
tarafından
Benimkileri cagirammi onlar anlatsin ahahhaha
tarafından
Çağır gelsinler :D
tarafından
Birakin gelsin birağ ajajajja
(1,864 puan) tarafından
Ahahahah
0 oy
tarafından
Oldum olası bana hep gozuktuler hiç inanmazdım lohusaym arasıra gelip bakıp gidiyorlar bazen beni izliyorlar babam kaçtane hocaya götürdü öyle duzelmistim hata biri bana aşıkmış falan yine geldiler
tarafından
Yaa nasıl görğndüler ben bi kere uyku arasında gördüm bi d ehep rüyamda görürüm
tarafından
Ben emziriyordum araholdan biri beni izliyordu kafamı ceviridgim gibi yok oldu sürekli aynı hata gelip koltuğun üstünde oturup beni izliyor bundan 2 gün önce 3 yaşındaki kızımla korkutu beni içindeydi kızımın 2-3 saniye dondu kaldı seslendim seslendim bir anda gülmeye başladı  eşimle arama vesvese sokuyor bazen yani en ufak birseyde kavga oluyor
tarafından
Ee hocaya falan sordun mu canım
tarafından
Dedemin öleceği güne kadar söylediler bana dediğim günde adam öldü aynı zamanda eşimin kuzenin karısının hamile olduğunu eşimin dedesinin olcegini de
tarafından
Hamile olanları ben de rüyamda görürüm bi akrabayı gördüm hamile kıza mesaj attım yok dedi aradan iki hafta geçti hamileymişim yeni öğrendim sen nerden biliyorsun dedi malum oldu dedim
tarafından
Ama herzmn olmuyor ne zman uykum kaçsa gece uyuyamazsam mutlaka bi haber alıyorum hocaya sormadım çünkü eşim inanmıyor yada inanmak istemiyor bana musallat olmalarının sebebi biri muska yaptı sanırım ondan yada lohusa olduğum icin
tarafından
Bence bi sorun canım bu işlerin sonu hep poka çıkıyo malesef
0 oy
tarafından
Annemler yaşamış gecekonduda otururken İslami bir radyo Acıkmış teyzemle dinliyorlarmis. . Birden cama anahtarını arkasıyla küt küt küt küt diye tiklamışlar Annem gidip babam uyandırmış babam silahını alıp çıkmış dışarı ama karlı havaydi hiçbir ayak izi yok çatıya kadar çıkmış hiçbir iz yok 
tarafından
Allah Allah o neydi acaba
tarafından
Gecenin bir saatiymiş ¯\_(ツ)_/¯
(50,804 puan) tarafından
oglun nasil oldu canim
tarafından
Elhamdulillah ateşi geçti canım iyileşti. İshali de geçti. Ama vücudu bir şeyler döktü anlamadım ateşten sanırım
0 oy
tarafından
12-13 yaşlarındaydım Babaannem çok kendi kendine okur üfler büyü işleri yapmaya çalışırdı neyse bir gece uyuyoruz annem ben babaannem herkes bir koltukta babaannem başladı konuşmaya uyurken ben yapmadım ben demedim hayır sıkma yapma falan diyor içim ürperdi kalktım yattığım yataktan karşılıklıydı annemin arkasına gittim yattım sarıldım baktım bi boğulma sesi gibi bir şey geldi kaldırdım kafamı bir baktım babaannemin içinden çıkıyor simsiyah bir şey yatma pozisyonunda babaannemin süzülerek odanın ortasına kadar geldi pat diye düştü yattığım yatağın altına girip yattı dahada var yazabilirsem yazarım babaannemin bu huyları banada kuzenimde çektirdi 
tarafından
Evet baktırırken anne baba adı veriyoruz ya bizde verdik o zaman meğerse adamın işi korkutup para almakmış bir kız daha vardı annesini sürekli kafalıyordu kadının 10 binden fazla borçlandırmıştı kendine kız artık çıldırmıştı alaleden görüyordu korku filmi gibiydi kızın her günü en son hayrına bakan bir abi vardı annanemin köyünden o baktı hakkını ödeyemem onun o vesile oldu onun yolladıklarındanda kurtulmamıza
tarafından
Yaaa Rabbim korusun böyle kötülere de fırsat vermesin
tarafından
Amin inşallah
(182 puan) tarafından
Altima ettim suan daha fazla okumuycam evde de tekim hdhhhshdhd
tarafından
Yeter bu kadar :D adafaf
0 oy
tarafından
Buraya yazıp psikoloji bozmak istemem :Dd 
tarafından
ayyy cok korkunc bacım nasıl sakın kalıyosun Allah askına bırde seyı merak ettım yatak ot camur olmus falan dedın ya cıdden olmus muydu sabah kalktıgında yoksa sana mı oyle gorundu gece ay tovbeee
tarafından
Sabaha kalmaz canım öyle şeyler kaybolur genelde. Daha üst seviyelerde şeyler yaşayınca artık bunlar normal geliyor , bir süre sonra da alışıyorsun ne yazık ki :)
tarafından
anladım Allah sabır versın canım zor valla
(182 puan) tarafından
Valla bende burdan sonrasini okumuycam korkmaya basladim saolun tuvalete gidemiyom suan
tarafından
Zorla okutmadim ya canım benim sende arkadaş gibi yarıda kesebilirdin okumayı
0 oy
tarafından
Hep sesle çağırıyorlar sevdiklerimin kılığında kalk gidicez diyorlar bir keresinde hazırlandım gitmek için bir baktım ki kapıda araba falan yok 
tarafından
Yaaa oku canım bol bol
0 oy
tarafından
Ya bu anlatacağım birazcık benim safligim biraz insanların acımasızlığı trajikomik bir olay aslında ama ben çok kormustum :D şimdi ben bekardim o zaman ise gidiyordum sabah 6.5 yaşlı bı teyze oturuyor kaldırımda havada soğuk neyse ben çok iyi niyetliyim ya içim acıdı gittim teyzenin yanına evin nerde neden burdasın falan filan o ara aklı geldi evini tarif etti taksiyle gittik . Tam kapıyı çaldım bet suratli bı adam açtı kapıyı beni süzdü ne vardı dedi . Dedim teyze kaldırımda oturuyordu burayı tarif etti falan sonra adam karısını çağırdı nurdaan gel bak yine dedi apar topar kadını içeri aldılar ben tabi şokkk kaldım kapida öyle elim ayağım titredi sonra adam bana demesinmi ne bekliyorsun teşekkürmu bekliyorsun diye ayyy başımdan kaynar sular döküldü kosa kosa indim merdivenden ödüm patladı çünkü ruh sağlığı iyi insanlar değildi yani akşam geldim annemle babama anlatmıştım onlarda bana bir sürü bagirdi ne işin vsr tanımadığn insanların kapısında diye böbrekleri kurtardık Allah'tan ahsjddj :D 
tarafından
Adfafafa gerçekten iyi kurtulmuşsun valla
tarafından
Kız şimdi gülerek anlatıyorum ama kaç gün etkisinden çıkamadım ya o adam beni bicaklasaydi orda ya bişey yapsaydı belkide teyzeyi yem olarak kullanıyorlardı benim gibi saftiriklerrr bulsun diye tövbe yaaa :D
tarafından
Tövbe tövbe ya Cidden insan korkar kız
tarafından
Rahmetli annemin başına gelmişti bı olay . Annem çok komik bı kadindi benim nerde terslik nerde hiç olmayacak olaylar onu bulurdu :D şimdi bı iş yerine çalışıyordu annem orda bı kadının 13 yaşında kızına musallat olmuşlar geliyormuş 2 tane köpek kafalı adamlar ben evlenicem sen evlenicen kavga ediyormuslar . Sonra annemde umreye gitmişti geldi kadın sen tut kızı anneme getir umreye gitti geldi diye ulann sen cincimisin sninn ne üstüne vszifee :D annemde okumuş bunu kız ama kendinden geçmiş olurken gözleri kaymış cigliklsr atmış falan tabi annem tutuşmuş korkudan . Gece annemi durtuyorlarmis kollarından sabah bı kalktı kolları mosmor olmuş . Normalde babamla ayrı yatiyotlardi o olaydan sonra yastığını kaptığı gibi babamın peşinden koşuyordu rahmetli ya :D film gibi kadındı yemin ederim
tarafından
Allah rahmet eylesin canım gerçekten ilginç olaylar gelmiş başına
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Ilk okul zamanlarinda cocukken gece korkardim yari uyur yari uyanik gozlerim acamazdim ama konusurdum ruyamda bir kopegin beni kovaladigi gorurdum anneme babama zarar verecegini soylerdi ciglik atardim bir keresinde babama bile tokat atmişim ama bilmezdim. Herseyi ters yapardim mesela anneme baba, babama anne derdim oyle fenalasinca evde durmak istemezdim disari cikinca rahatlardim baya uzun surdu bende bu. Sonra hoca muska yazdi onunla gezerdim hep ve düzeldim ama o korkular bende kaldi hala evde tek kalamam karanlikdan korkarim karabasanlar la ugrasirim. Ayni siz gibi surekli arkami sag solu kontrol ederim sanki birisi varmis gibi gelir. (Uc harfliler ruyada ve normalde de kılık degistirirlermiş hay.van kılığında yani bunu hoca demisti)
tarafından
Evet göründükleri şekiller farklı oluyo ben rüyalarımda hep sevdiklerimin kılığında görürüm
0 oy
tarafından

Korktuğum bişey pek yoktur. Yani yerimde başkası olsa eşimin uykulu iken yaptıklarından korkardı sanırım. Yeni evliydik bir gece dedi kalk kalk yastığı gösterdi altında taş var dedi. Yat yat bişe yok orda dedim döndüm arkamı :D hiç normal rüya görmez sağolsun. 

Ben tek başıma felan kalırım evde yani benim için hiç sıkıntı değil cenaze felan olur eşim gider 1 gece kalır gelir hiç öyle dertlerim olmadı ama babamın anlattığı bişeyi anlatayım.
Babam diyor eve geldim evin önü düzlük harman orayı yukarıdan gören de bir dut ağacı vardı. Dut ağacının oraya baktım diyor bir kedi sonra köpek oldu sonra at oldu kayboldu dedi. Eve girdim dedi evde kimse yoktu. Gittim yattım diyor. Kafayı koyuyorum yatağa sanki terek aşağı geliyor tabak çanak tencere tava ne varsa yerlere atılıp kırılıyor sanki diyor kalktim baktım bişe yok vurdum kafayı yattım diyor :D 
tarafından
Oh oh mis gibi uyumuştur :D benim eşim de bazen korkarak uyanır saf ya. Yeni evlendiğimizde gusül hemen almazdı geçirirdi neyse ben yıkandım salonda uyumuş kalmışım bu da film izliyordu sonra kalkmış gitmiş ykkanmadan yatmış uyuymaya çalışmış uyumayınca kalkmış sigara içmeye bahçede görünmüşler eşime siz gidin burdan burası bizim demişler eşim de biz kiraladık bu evi demiş sonra cevap vermiş eşim ya Allah bismillah deyip üstüne yürümüş sonra gitmiş ama benimki korkudan ölmüş beni kaldırdı götürdü yatak odasına öyle bi sarılıyor ki uyurken ben de hiç oralı olmadım sabah anlattı
tarafından
Yok valla öyle şeyler hiç görmem görsem bende elim ayağıma dolanır çok şükür öyle bişeyle karşılaşmadım :)))))
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Oyyy bana da evimize yapılan büyü bulaşmış gece kalkıp saçma sapan hareketler yapıyormuşm ben hatırlamıyorum annemle babam anlatırdı doktora gittik birşey çıkmadı hocaya gittik demiş anneme bir kaç sene daha getirmesen bu kız kısır olur ve kafayı yerdi demiş 
tarafından
Bi kere bana da aşık olmuş üç harfliler yeni nişanlandığım zaman kıskanmışlar ben sürekli herkesle kavga ediyordum eşimi de korkutuyoladı neyse hocaya sormuş annem kadın hoca demiş ki biraz daha geç kalsanız kızınız dağa çıkan deli olacakmış ucuz kurtuldu demiş
(14,168 puan) tarafından
Ohaaa en çok korktuğum şey bu aşık oluyorlar ya ayyyy Rabbim korusun
0 oy
tarafından
Hiç unutmam evlenmeden önce daha nişanlı bile değildim ( bana karabasan çok gelir hala öyle ) bekârken işte bir gece uyurken en sevdiğim pijamalarimi giydim hatta eşofman bordo giyindim beli bağcıklı sıkıca da bağladım hep.dar belimi kalçamı sıkan şeyler giyerim alışkanlık neyse iyice sıktım bağcıkları yattım çektim yorganıda uyudum uykum hafiftir en ufak bir harekete uyanırım odaya annem girmişti ben uyurken direk gözümü açtım neyse ter içinde kalmışım zaten yataktan kalktım üzerimde sadece iç çamaşırı var...annem şaşkın bakıp kaldı neden çamaşırla yattın der gibi halbuki bilir çok sıkı giyinirim her zaman uyurken de ev için de de o yüzden bakakaldı öyle ikimizde anlayamadık o gece oda yerde uyudu odada benimle birlikte

Hala aklıma geldikçe korkarım ve anlam veremiyorum hala .
tarafından
Yaaa nasıl çıktı acaba
tarafından
Hiç bir fikrim yok hala o geceye anlam veremem
0 oy
tarafından
Eşim Silopi'de askerlik yapmış 3 arkadaşı gözünün önünde parçalanmış roketle şehit olmuşlar o günden beri geceleri hep uykudan sicrarmis ama bir gün gece yatıyoruz ben yeni uykuya daldım uykuda bagiriyor biraz toparlandım eşimi uyandirmaya çalıştım kalkmıyor iyice bağırması siddetleniyorfu en sonunda ben başında öyle onun kaldırmaya çalışınca daha çok bağırmaya başladı en son o bağırdı çok şiddetli bende bağırdım korkudan uyanmadı ama bütün apartman aramıştı o gece çok korkmuştum
tarafından
Birde ben kürtaj olduktan snra eşim surkeli uzun saçlı bir kız çocuğu görüyordu evin içinde ve kürtaj olduğum bebek kız çocuktu o onuda çok etkilemişti
tarafından
Ya kıyamam nasıl üzülmüştür
tarafından
İlk baş bize mecbur alicaksiniz demişlerdi eşimde hiç yanaşmadı ikimizde istemiyorduk CVS yaptirdik sonuç bekliyorduk 17. Haftada kalbi durdu eşimde rabbim bize vijdan azabinda bırakmadı dedi ondan snra eşim uzun süre evin içinde kız çocuğu gördüğünü geceleri söylüyordu çok etkilenmisti ☹️☹️
tarafından
Kıyamam neden mecbur alıcaksınız dediler
tarafından
Çünkü bebeğin etrafını enfeksiyon kaplamıştı banada bebegede zarar vertyordu aldirmasamda doğumda beklenmedik sonuçlar olucak dedi ama heyet rapora göre hareket edicekti rapor çıkmadan kalbi durdu zaten bekliyorlardı o kadar enfeksiyona dayanamaz demişlerdi rapor çıkmadan 2 gün önce kalbi durmuştu iki gün sonra ogrendikki rapora göre de heyet rapor çıkarıyordu aldırmak icin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 247 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hilalasya1212 (1,918 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 448 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 245 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde 123melek321 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 521 göst.
19 Eylül 2020 Diğer kategorisinde bkulbilge (636 puan) tarafından soruldu

404,103 soru

12,106,234 cevap

36,423 kullanıcı