Bende 49 gün önce sezaryen ile doğum yaptım hiç yatmadım desem yeridir , ablam ve kayın validem vardı yanımda ablam 5 gün kaldı acil işi çıktı gitmek zorunda kaldı başka şehirde oturuyor o burdayken içim çok rahattı ben demeden o her şeyi hallediyordu yemek temizlik herşey işte ama o gittikten sonra kayın validem bebeğin başı hariç hiçbir şey yapmadı oda zaten abla dan 3 gün sonra gitti toplamda 7 gün kaldı yanımda ilk doğumumdu ve gerçekten zorlandım ama ne ev işi ne bi süpürge attı hatta gelen misafirin yanında oturdu çayını bile ben getirdim eşim evde değildi olsa bana yaptırmazdı annesine de söylerdi ama işte insan kendinisi düşünecek , annem hayatta değil o olsa bana gül gibi bakardı :((
Şimdi her gün arıyor çok düşünüyomuş gibi ne yapıyorsun diye bazen diyorum sana ne diyecem bir haftalıkken bırakıp gittin şimdi ne diye soruyorsun çok merak ediyorsan gelde bak
Ayyy normal de buraya pek bişey yazmam ama içim dolmuş gerçekten .
Yani sana tavsiyem kimseye güvenme ve mihnet altına girme inan kendin yapsan daha iyi boşver ev dağlsın doğum yapmışsın sonuçta kendini iyi hissedince kalkar yaparsın canım bebişinle zaman geçir ve dinlen ;)