Mrb kizlar ben 28+3 nerdeyse 1.5 2 aydir oglumun kafasi yukarda ve görüntü ve resim alamiyoruz pozisyondan dolayi cok özledim onu hic bir sey anlamiyorum kontrollerden cok sükür saglikli diyor dr ama insan doya doya görmek resimlerine bakmak istiyor ama yok:(( sizinkiler ne alemde görüyor musunuz her pozisyonda yüzünü
İviiittt görmüştüm 2 hafta öncesi esnedi durdu paşam❤ maşallah sübanallah :) ultrason resminde de dilini çıkarmış bi.şekilde aldık özledikce bakıyorummmmm sağlıcakla gel prensesimin pamuk kardeşiii ❤❤❤❤❤❤❤
Allahım Yarabbim yaa neler var :)))))
valla bacim ben hicbir ultrason fotosunda yüzünü falan ayırt edemiyordum demekki bizim makinalar iyi değilmiş renkli de çekilmemişti zaten
Caniimm bizim kız simdiye kadar hep yüzünü sakladi :( bende 27+2 yim su an ne zaman gitsem elleriyle yüzünü kapatiyooo doktor diyo ne kadar inatcii hala yüzünü gostermedii yaa her kontrolde aynisini yapıyor
aynen benim de öyle maalesef :) hep plasentası yüzünün önüne geliyordu ya da kendi göstermiyordu bol bol ensesini ya da yandan gördük, şuan 36+3 olduk, şimdiye kadar net bir şekilde önden sadece bir kez gösterdi.
Bizim kiz da göstermiyor yüzünü:(
Benim oglum sansa hep yuzu donuk oluyor ve cok net cekiyoruz yuzunu :) en son gittigimde donmustu bas asagi ama yinede aldik resmini biz
404,780 soru
12,125,407 cevap
36,483 kullanıcı