0 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde (636 puan) tarafından

image

nNe diyeceğini bilemiyor insan. Kadın şu dünyaya bir sığamadı! Kadına mı yanayım 10 yaşındaki kıza mı yanayım. O kız ömür boyu yaşayacak o acıyı. Nasıl çığlık çığlığa Allah ım içim acıyor o sesi duydukça. Kadın ölmek istemiyorum diye bağırıyor ya ölmek istemiyorum ne demek. Nasıl birşey bu. Devlet ne zaman dur diyecek. Hep aynı son ama senaryo farklı. Özellikle bütün erkek çocuğu olan annelere sesleniyorum. Çocuklarınızı  iyi insan olarak  yetiştirin ! Goster amcana pipini. Kac kizla takildin sevgilin var mi aferin ogluma gibi seyleri cocuklariniza baskalarinin soylemesine izin vermeyin. Sofrayi da toplatin ev isine yardim da ettirin. Kadina degeri asilayin. Hicbirimiz karpuz kabugundan cikmadik. Anadan doģduk anadan! Erkek cocuklarimizi duzgun yetistirmedikce bu fuzen boyle devam edicek. Erkek adammis. Ben böyle erkekligin... 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu acıyı o çocuk yasamamaliydi. Ben artık insanlara insan demeye utanır oldum 
(636 puan) tarafından
Kesinlikle. Aslında söylenecek çok şey var,söylenecek hiçbir şey yok.
tarafından
Çocuğumu bu korkunç dünyada nasıl buyitecegim inan o kadar çok korkuyorum ki
-Reklam-
0 oy
(637 puan) tarafından
Bir oğlum olacak Allahın izniyle ve çok korkuyorum. Oğluma her kadına bakarken önce annesi, halası, teyzesinin de birer kadın olduğunu anlatabilecek miyim, kadınların kutsal olduklarını, hiç bir canlıya ama önce bir kadına, asla zarar vermemesi gerektiğini anlatabilecek miyim bilmiyorum. Umarım ben oğlumu yetiştirirken çevresinde kötü insanlar olmaz.

Allah bu kız evladına sabır versin. 
(636 puan) tarafından
Cocuklar anlatmaktan cok yasanilana bakarlar. Benim kayınpederim bir gün karısına el kaldirmamis sesini bile yukseltmemis. Herseyde de yardimci olurmus. Hala oyle. Kimseden birsey istemez her isini kendi görür. Oğullari yani eşim de ayni. Her konuda yardim eder. En ufak birsey olsun tartismayalim bosver huzursuzluk olmasin der. Yani cocuk babasindan ailesinden ne goruyorsa öyle oluyor. Simdi 2 aylik bir oğlum var. Yeri geliyo uyutmaya calisiyor yeri geliyor gaziyla ugrasiyor yeri geliyo altinı aliyor.
(637 puan) tarafından
Bence yaşanılana bakmıyor. Benim kayınpederim 10 yıl öncesine kadar günlük alkol alan işe güce çok bakmayan kazandığını da barda pavyonda yiyen daha eve geldimi içmeye devam eden ve kayınvalideme eziyet eden bi adammış, kayınvalidem 55 yaşında, sanırım 36 yıllık da evli ve çalışan bi bayan işe gidip gelmek dışında 6 yıldır dışarı çıkıyorum diyo düşünebiliyor musun?  Eşim o evde büyüyor tabi babanne ve dedesi olduğu için her şeyi tam geröekliğiyle  yaşamıyor haliyle.
Eşim ağzına alkol koymaz, işinde gücünde, yalansız dolansız bi adamdır. Ben çok zor çekilmez bi kadın oluyorum bazen ve sakinliği hep vardır. Bir çocuğu yetiştirmek çok önemli.
(636 puan) tarafından
Yetistirmek tabiki onemli. Ne guzel esiniz gorduklerinden ders cikarmis. Ama her erkek bu dersi cikaramiyor. Hem yetistirmek hem de ailede onu gormesi lazim
(637 puan) tarafından
İnşallah çocuklarımız vicdanlı akıllı insanlar olurlar
(636 puan) tarafından
İnşallah......
0 oy
tarafından
Ben hamile olduğumu ogrendgmden beri hep kızım olcak derdim tabi allah sağlıklı versin en önemlisi bu o ayrı ama hiç erkek oluck demedim emindim benim kızım olucaktı ve olede oldu bir kızım var ❤ kimse beni  YARGILAMASIN BU BENUM HAYATIM BU BEMIM DÜŞÜNCEM;) BEN ERKEK EVLAT SAHIBI OLMAKDAN KORKTM VEDE ISTEMIORDUM ERKEK EVLAT BANA GÖRE ÇOK ZOR YETISTRLMESI VS VS BEMIM KIZIM OLDUĞU İÇİN BEN ÇOK MUTLUYUM ALLAH GONLUME GÖRE VERDI ÇOK ŞÜKÜR ALLAH EVLATLARIMIZI KORUSUN HAYIRLI BIR EVLAT ALLAH KORKUSU OLAN IYI INSANLAR YETIŞTIRMEK DILEGIYLE..
(636 puan) tarafından
Canım kızı erkeği yok ikisi de zor. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Bak o kadin kotu adama denk geldi. O da bi ananin kizi. Sen besle buyut gozunden sakın bi ******** gelsin hayatini kaydirsin... Allah yavrularimizi bize bagislasin. Dusuncene tabiki saygim var. Allah anali babali buyutsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 404 göst.
23 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 719 göst.
23 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde Buse06 (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,236 göst.
23 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❣Gökay ❤Çağatay‍❣ (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 368 göst.

Kategoriler

1,491,624 soru

24,373,956 cevap

348,197 kullanıcı

...