0 oy
809 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (225 puan) tarafından
Kizlar zeynep kamile geldim suyum geldi dun gece sabah 10 buçukta dogurdun ikinma hissi gelmedi cok zorlandim vakumla aldilar ama sancilar 12 saat  beni mahvetti. Ölümden döndüm makatim ymve vajinam yirtilmis genel anesteziyle diktiler oturup kalkamiyorum.bebegim de küvezde ne olur dua edin

21 Cevaplar

0 oy
(51,616 puan) tarafından
hayirli saglikli olsun insallah
-Reklam-
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Allah şifa versin canım gözünüz aydın niye zorladı bu kadar doktor sezeryana çevirseydi 
tarafından
Devlet hastaneleri insnain canını çıkarana kadar normale zorluyor
(225 puan) tarafından
Cok az kaldi cikmasina geribde itemelediler son ana kadar hersey açıklık iyiydi
(13,313 puan) tarafından
Yazık valla can ikisi de
(225 puan) tarafından
Ahh mahvoldum canimm mahvoldum
0 oy
(4,690 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin ikinize de. Bebeğin için gözün aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim. 
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Benim ablamıda dün öyle yapdıalr sabah 5te sancısı tuttu ertesi gün akşam 11de doğum yapdı 15dikiş atmışlar mahvetmişler kızı yırtmış ebeler hep karnına çıkıp basmış eşini çıkarmak için mahvolmuş karnı çok ağrıyormuş zavallımın  ya 
(146 puan) tarafından
Ay böyle yazıları okudukça devlete hiç gidesim gelmiyor
(1,198 puan) tarafından
Valalhi sormaya
0 oy
tarafından

Rabbim sağlık versin inşaallah

0 oy
(3,283 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cAnım tez zamanda iyileşip evinize dönersiniz inşallah 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Canim insallah bebegin saglikla kuvozden çıkar bnde az kalsin olumden dönüyordum devlet hastanesi dimi? Bana da 3 ay önce suni sanci verdiler bnmde vajina makat hepsi yirtildi hatta idrar deligini bile diktiler şükür şimdi iyiyim cok kan kaybettigim icin ilk 1 ay basim döndü 3 kutu kan ilaci kullandim onlari Allaha havale ediyorum.
(3,895 puan) tarafından
Aynen ona doguracam dedim devlete götürdü haklısın.
(9,620 puan) tarafından
Allah ona vicdan merhamet versin inşallah versin ki senide rahat bıraksın şu evin içinde
(3,895 puan) tarafından
Her seye karışır adamin huyu bu değiştiremiyorum ..
(9,620 puan) tarafından
Önceden de boylemiydi yoksa zaman geçtikçe mi öküzleşti
(3,895 puan) tarafından
Yok hep böyleydi evlenince farkettim.
0 oy
tarafından
Yaa çok büyük geçmiş olsun

Rabbım bebeğinizle sizi en kısa zmnda kavuştursun inşallah 
0 oy
(2,352 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bebeğini sana bağışlasın inşaAllah
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım gözün aydın 
0 oy
(290 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabb'im tez zamanda kavuştursun insALLAH bebeğini hayırlı uzun ömürler versin insALLAH bende 6 gün önce doğum yaptım acile gittim orda sancı çıktı ama açılma yoktu normal servise alındım eşimle o an konuşuyorduk telden baktık yok suni olacak maf olacaz eşim ne beni nede bebeği riske atmak istemedi imza at çık dedi doktor taburcu olabilirsin demişti ama çıkışı vermeden gitmişti bende hemşireye çıkacağımi söyledim oda bana tüm riskleri kabul ediyorsan eşin gelsin imza atsın çıkarsın dedi eşim geldi imza attı çıktık o gün özele gittik ücret yüksek bir miktar olsada umrumuzda değildi çünkü ilk doğumum vakumlu oldu bidaha yaşatmasın Rabb'im kimseye direk özele gittik doktorla görüştük sezeryan istedim ertesi gün sezeryana alındım iyikide olmuşum iyikide özele gitmişim anlamıyorum bu kadar maf ediceginize alın sezeryana ya ALLAH onları bildiği gibi yapsın hakkım asla helal etmiyorum
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Gözün aydın sağlıcakla büyüt☺️
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun benimde dikişlerim çoktu çok zorlandım inşallah hızlı toparlarsın pansumanını ihmal etme Allah kavuştursun bebeğinede hayırlı olsun 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Sanırım bu sorun o hastane ile ilgili. Buraya iye oldum olalı o hastane hakkında o kadar çok şikayet postu okudum ki anlatamam... 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Cok cok gecmis olsun  :(
0 oy
(2,075 puan) tarafından

Cok cok gecmis olsun  :(

0 oy
tarafından
Sezeryan olsaydın cnm vakum çok tehlikeli ya bebeğin kafası kopsaydı ALLAH korusun
0 oy
(146 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah cnm Allah kavuştursun zor bnim oğlumda 38 gün kuvezde kaldi
0 oy
(124 puan) tarafından
Gecmis olsun ikinize de bebek neden kuveze girdi 

İlgili sorular

+2 oy
18 cevap 791 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,154 göst.
21 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Ravzaaa (589 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 421 göst.