+1 oy
757 göst.
Diğer kategorisinde (3,761 puan) tarafından

Eşim anlattı şimdi iş yerinden serviscnn ccguda otizmliyms arkabasnn ogluda o arkabasi oglunda denemiş ve Allah'ın izniyle faydasıni görmüşler

Özel eğitimdeki hoca demiş deneyin diye 

Ccgnz uyurken onunla konuşun özür dileyin kizdgn bagirdfnz zmnlari anltn özür dileyin dualr edin vs demiş ve o bayan denemiş konuşamayan çocuk baba kalem verirmsn demiş ve kalemle resim çizmiş çok sevinmişler

Bende kızımda deneyeceğim Allah'tan umut kesilmez ❤️

Bablarda yapsın ama özellikle anneler yapsın 

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Yaaa gerçekten işe yarar inşallah 
(3,761 puan) tarafından
İnşallah cnm ❤️ Allah razı olsun
-Reklam-
+1 oy
(1,239 puan) tarafından
Otizmli cocugum yok ama ne guzel  insallah işe yarar. Rabbim şifa versin insallah. Sizin gibi özel annelere de bakma dayanma gücü versin insallah.
(3,761 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun kardeşim yaa güzel duana benide kattgn için duygulandım:(❤️
(1,239 puan) tarafından
Rica ederim canım benim
+1 oy
tarafından
Bal ablaaam geldi mi akkız ❤️
(3,761 puan) tarafından
Yok bitanem daha gelmedi
0 oy
tarafından
Otizimli çocuğum yok çok güzel bir bilgi teşekkürler 
(3,761 puan) tarafından
Rica ederim cancağızım ❤️
0 oy
tarafından
Allah şifa versin aslında bu her çocuğa denenmeli güzel birşey 
(3,761 puan) tarafından
Aynen bencede canım
0 oy
(15,950 puan) tarafından
İnşallah faydası olur bütün yavrularımıza❤️❤️❤️
(3,761 puan) tarafından
Amin amin amin inşallah cancağızim ❤️❤️
0 oy
(52,252 puan) tarafından
inşallah faydasini görürsün canim
(3,761 puan) tarafından
Amin amin inşallah cancağızim
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Aslında her cocuga denenmeli canım =) tesekkurler bu guzel bilgi için 
(3,761 puan) tarafından
Tabi öyle cancağızim ama hani özel durum olduğu için özellikle belrtmk istedim ❤️
0 oy
tarafından
Kuzum  merf_xl diye bir hesap var .Onu takip etmeni tavsiye ederim .Oglunun 2 yasinda otizmli oldugunu farkediyor .Ozel egitimler , evde ilgi ,oyun.Simri ckcuk konusuyor ☺️❤️ bir bak olur mu?
(3,761 puan) tarafından
Bakarım tabiki cancağızim Instagram'da dimi? Teşekkür ederim cancağızim hakkını helal et ❤️
Kızım özel eğitime gidiyor hemde ekstra ayrı hocadn ders almaya başladı
0 oy
(65 puan) tarafından
Barış muslu instg dan takip edip daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Bebeğin anne karnında yaşadığı veya annenin hamile iken yaşadığı Bi tranva ile ilgili önemli ip uçları bulabilirsin. 
(3,761 puan) tarafından
Evet ama ben hamile iken neler yaşadım hani ağırlıklı olarak nasıl geçti hatırlamıyorum:(
Tranvami dir blmiorm ama kızıma hamile iken bir bayram funu denize gtmk iicn alışveriş yaptık abaya yordum yürüdüm İstanbul'dan Kocaeli'ne evimize geldik eşimle ve içimde bir sıkıntı var cikick ddm ve sabahına tuvalete klkmk iicn uyandım coo ağrım vardı kanları görünce çok kötü oldum hastaneye gittim 1saat bekledm kimse ilglnmedi ve bağıra bağıra çıktım kapının camını indirdim yere berbattm bu tranvamdr sence ?
(65 puan) tarafından
Kesinlikle tranva tabiki... Bu senin yaşadığın tranva bebeğin etkileniyor tranva ya bağlı hastalıklar mesela otizim hangi tranva dan kaynaklandığı falan söyleniyor sayfayı detaylı takip edin memen un kalırsınız
(3,761 puan) tarafından
Yaşadığım tranlardn da kaynaklanmış olabilir mi yani kiizmin bu hastalığı cancağızim
Teşekkür ederim ❤️
(65 puan) tarafından
O sayfayı çok detaylı takip ettim boş vakitlerinde girer bakardım hep vaktimi o sayfayı incelemekte geçerdi gördüğüm öğrendiğim kadarıyla söyliyim evet olabilir ama başka bir tranva da olabilir tranva yı bulup uygulayıp sonuç alabilirseniz doğru sonuç alamazsanız başka bir tranva demektir geçmişi nizi daha detaylı gözden geçirmeniz gerek. Rica ederim ne teşekkürü:)
(3,761 puan) tarafından
Okdr çok şey yaşadım ki beynim silmekle meşguldü hatırlamıyorum oyzdn
(65 puan) tarafından
Aslında çoğu insanın yapmak isteyip de yapamadığı şeyi silmeyi başarmışsınız ne güzel:)
(3,761 puan) tarafından
Hala geldikçe bazıları düşünmemeye clsiorm başardım zor oldu ama yaptım yoksa yaşayamazdmki öldürrdm kendimi kesin.
(65 puan) tarafından
Emin ol tırnağımıza iğne ucu bile batsa ahirette mükafatını alacağız. Yaşanılan bu acılarının mükafatını verecek rabbim sebep olanlarda çekecekler sen unuttun diye hesaptan düşmez rabbim soracaktır hesabını.
(3,761 puan) tarafından
Çektiğim acılara hastaliklara özellikle seviniyorum oyzfn Rabbim demekki seviyor ki bana veriyor derdi sıkıntıyı hani nefis şeytan insanı aldttgi anlar oluyor çok zeki akillaci davranıyor çünkü düşmanımız
Ama kalkmasını bilmek lazım insanız bin kez de düşsek bınbirinci kez kalkmak lazım ayağa nefes aldığımız sürece hiç birşey bitmiş değil sınavlar kolay olmuyor ama Allah'ım geçenlerden eylesin inşallah hepimizi

Hani hakkmzi helal etmedgmz insanların ahiretteki halini görsek ederdik diye okumuştum ederim kim olursa olsun ederdm ama beni okdr çok dgstrdilerki okdr çok yara verdiler ki Allah'a havale ettim ben iyiliğimden kaybettim onlar kötülüğünden kazanamazlar
(65 puan) tarafından
Maşallah size çok taktir ettim sizi ve sizingibi ilimli bilgili. Ben de aynı düşüncedeyim unutmadım ama dik durmayı bilirim affettim dediğiniz gibi iyilikten kaybedilmez öyle görünür cahiliyette öyle düşünülür. Rabbim niyetinize gönlünüze göre versin karşınızdakilere de niyetlerinin bin katı nı versin rabbim
(3,761 puan) tarafından
Amin inşallah cancağızim Allah razı olsun ♥️ tanisdgmza memnun oldm seninle sohbet etmek isterdim
(65 puan) tarafından
Rabbim cümlemizden de razı olsun bende memnun oldum istediğin zaman memnun olurum:)
(3,761 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️ bende memnun kalırım ne zaman istersen yazablrsin
(65 puan) tarafından
Bende teşekkür ederim Allah razı olsun:)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 324 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 707 göst.
27 Eylül 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Realisthanim (2,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,161 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 386 göst.

413,378 soru

12,445,421 cevap

46,139 kullanıcı

Kategoriler

...