0 oy
174 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Evi çöp götürüyor topla topla bitmiyor kiraya gideceğim ev çok büyük teyzelerim annemler falan gelecek yardıma ama napacam bilmiyorum daha yataklar falan duruyor dolduramadim hurca elbiseleri gitmeden birgün önce valizlere koyacam kışlık konserve yaptım otobüste bozulmaz dimi onlar of daha birsuru eşya var resmen artık örtüm çıktı..

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun çok zor taşınmak yaa 
tarafından
Off sorma canim memlekete annemlerin yanına tasinacaz ondan sevincliyim ama çokta yorucu topla topla bitmiyor sağol canim
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben sadece baza altını kıyafetlerimi topladım çoğu eşyam kutudaydı 11 ay öncesinde taşınmıştım o eve genede zor oldu Allah yardımcın olsun 
tarafından
Sağol canım çok zor ya birde çocuk olunca koliliyorum ama bitmiyor ev resmen savaş alanı napacagimi sasirdim bizim belediye götürecek evi hemen ararlar diye eşyaları toplamaya calisiyorum
tarafından
Geçen sene taşındığımda oğlum 3 aylıktı bu sene 14 aylıktı 4 aylık hamileydim canımız çıktı resmen bol bol çöp poşeti alıp içine eşyalarını koyup kolilere o şekilde koy en rahat o şekilde oluyor
0 oy
(51,926 puan) tarafından
yeni evin hayırlı olsun canim
tarafından
Sağol canım❤️❤️
0 oy
tarafından
Ah seninki en azından bi evden diğerine benim eşyalar darmadağın birazı burda annemlerde birazı mağazada birazı eltimin evin altında bodrumda daha ortada olmayan eşyalar var alınacak. Kiralar uçmuş para yok aza koysam dolmuyor boşa koysam almıyo düşün düşün bi hal oldum
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Allah kolaylik versin canım dünkü postunu da şimdi gördüm kızın için sevindim Allah yüzüne baksında kendiliğinden geçsin inşallah 
0 oy
(6,059 puan) tarafından
Nerden nereye taşnıyrıusn cnm biizede nasip olur inşallah 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 181 göst.
6 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aslıs (13,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 590 göst.
21 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 193 göst.