0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim 3 aylık göz teması kurmuyo demiştim albino ihtimali var denildi 6 aya düzelmezse rehabilitasyona yönlendireceklermiş genetik test istediler nasıl yapılıyo bilen varmı ve rica etsem dua eder misiniz 

9 Cevaplar

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Bilgim yok Allah acil şifalar versin geçmiş olsun. 
tarafından
Amin çok sağolun
-Reklam-
0 oy
(199 puan) tarafından
Genetik test için kan alınacak bebekten o kadar tıbbi genetik bölümüne gidiceksiniz randevu alıp
tarafından
Çocuk norolajisine ultrasona falan yönlendirdi. İnşAllah yoktur çok canım sıkıldı
(199 puan) tarafından
Bizde gittik çocuk nöroloji bölümüne kafa ultrasonu çektiler temiz çıktı git canım oraya da nerde yaşıyorsunuz
tarafından
Istanbulda randevu bulursam gidecem ona da
(199 puan) tarafından
Bizde Marmara araştırmaya gittik Pendik'te Kartal araştırmadanda alabilirsiniz Anadolu yakasındaysanız
tarafından
Avrupadayiz randevu yok diye zeynep kamile gittik
0 oy
(199 puan) tarafından
Ayrıca albino ihtimalini doktor neye söyledi çok farklı bir hastalık o sanırsam göz teması kurmadığı içinmi sadece dedi bunu 
tarafından
İnşAllah canım çok sağol sizin de yoktur inşallah
(199 puan) tarafından
İnşallah canım bende çok kötüyüm Haziran'da doğum yaptım yüzüm bir gülmedi hamileliğim çok güzel geçti oysa herşey yolunda gitti doğum yapınca Down sendromundan şüphelendi doktorlar her günüm ağlamakla geçiyor hala atlatamadım bende kabullenemiyorum bir türlü bakalım yavrumu çok seviyorum ama çok üzülüyorum bu duruma
(199 puan) tarafından
Sonuç hemen çıkmıyor canım devlette en az 2 ay daha fazlada süren var bu arada bize 5 ay dedi Marmara araştırma bizde özelde verdik kan bu Eylül'de çıkar dediler sonucu bekliyoruz
tarafından
Kolay değil canım benim tesellim rabbim beterinden korusun imtihanım buymuş diyorum kabullendim bi nevi rabbim büyüktür dermansız dert vermez dua edelim elden başka ne gelir rabbim korusun evlatlarımızı
(199 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım Allah şafi isminin hürmetine şifa versin
tarafından
Amin inşAllah çok sağolun
0 oy
(9,641 puan) tarafından
Kan alınıyor kuzum
tarafından
1 tüp mü sonuç hemen çıkıyo mu acaba
(9,641 puan) tarafından
Yok hemen çıkmıyor 15 gün falandi galiba tam hatirlamiyorum
tarafından
Bi arkadaş 6 ay demiş komşuma sordum oda 4 ay olmuş çıkmamış çok uzun geldi ya çocuklara öncelik var mıdır acaba
(9,641 puan) tarafından
Teste göre değişiyor bence benim ki hamile iken idi o kadar beklemedim
tarafından
Anladım canım sağol yorumun için
0 oy
(862 puan) tarafından
Kan alınıyor sonuç hemen cıkmayabiliyor 6 aya kadar sürebilir 
tarafından
Aa cidden mi çok uzunmuş ya. Peki sonuç %100 doğru oluyo mu tekrar gerekir mi yani
(862 puan) tarafından
Sonucu bilmiyorum ama inşallah yoktur rabbim beterinden korusun
tarafından
Amin çok sağolun
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Tıp fakültesinde istek kağıdı ile birlikte tıbbi genetik bölümüne başvuracaksın. Albino da gerçekten bembeyaz mı? Kirpikleri falan
tarafından
Kar beyaz değil kız sapsarı saçını kestim instada bi kız pembeye boyamış ama
(13,304 puan) tarafından
Valla ben gözümle görmedim kuzum. Sapsarı ise söylüyorum kesin kesin albino değildir korkma. Kesinlikle bembeyaz oluyorlar çünkü
tarafından
Sırayı beklerken bi kadın geldi bebeğiniz albino mu dedi bilmiyorum test yapılacak dedim benimki albino dedi kızının sacları gözleri kahveydi beyaz değil dedim böyle çeşiti de var dedi o yüzden içim içimi yiyor inşAllah değildir ya
(13,304 puan) tarafından
Allah Allah inşallah değildir kuzum içini ferah tut. Yani gözlük kullanıyor arkadaşın yeğeni de körlük oranı var mı bilmiyorum
tarafından
Bakalım 6 aya kadar düzelir inşAllah
0 oy
tarafından
Albino lar beyazdur cnm bnm 3 kuzenim albino onların gözleri kırmızı ve tam odaklanmaz sürekli oynuyor gözler ve kar beyazı gibiler saçlar bembeyaz sen çocuğun fotosunu atsana Bir cnm 
tarafından
Saçlarını kestim canım gözleri mavi odaklanmıyo etrafa bakıyo sürekli
tarafından
Attım canım bakta silecem özel atamadım
0 oy
tarafından

image

image

bnm kuzenlerim böyle cnm 

tarafından
Bizede öyle geliyo ailelerde albino yok çok eskilerde varsa da bilmiyoruz eşim ve bende küçükken sarıymışız sonradan büyüdükçe dönmüşüz benim tenim bembeyaz ama
tarafından
Tmm cnm size çekmiştir büyük resmindeki saç dipleri koyu içini ferah tut
tarafından
Konak var ya:) off daralttim seni de sağolasın ilgilendin çok
tarafından
Estağfurullah cnm rabbim korktuguna ugratmasin inşallah
tarafından
Amin inşAllah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Es25 (3,863 puan) tarafından soruldu