Kızlar geçen seneden beri iyice monotonlaştık ev ve köy arasında gidip geliyoruz. Evde işe gider gelincede yemek yeriz çay içeriz televizyon karşısında uyur kalır bazen çaya bile hadi hadi diye kaldiriyorum. Pandemiden sonra ilişkide nerdeyse kalmadı. Geçen yaz köyde köy işlerine yardım ederek geçti sonra hamile kaldım hamilelikte de ilişki yasaktı biz gene böyle bı paylaşım olmadan geçirdik 9 ayı. Bebek şimdi 5 aylık doğduğundan beri tüm ilgi bebeğe kaydı zaten çok ağlıyo onu susturalim vs derken günler geçiyo. Bu sene de yazın yüzde 90 ı köyde geçti. O kadar bunaldım ki hadi bı gezelim açılalım senin de bı gezmeye ihtiyacın var yoruldun falan demiyo. Kendim laf duyurdugum halde oralı bile olmuyo. Annesiyle bile daha çok oturup kalkıyoruz sohbet ediyoruz ama eşimle sanki iki yabancıyız tek ortak nokta çocuk sanki. İlişkiye de ayda bı anca fırsat buluyo o zamanda ben istemiyo gibiyim sırf görev görüyorum ondan kabul ediyorum. Ne olacak bizim halimiz bilmiyorum. Artık yatarken bile sarılarak uyumak istemiyorum. İçim hep dargın sanki bu yazda beni köyde kalmaya mahkum etti hiç bı yere çıkarmadı diye çok üzgünüm
1,494,944 soru
24,422,513 cevap
351,696 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın