Bu bir değil iki değil üç değil. Bu kaçıncı oldu. Ilk evde annem para veriyor 2 gün sonra söylüyosun saklıyorsun. Bana hesap kitap yaptiriyosin para varken yokmuş gibi yapıyorsun. Sonra diğer evde 200 hesabında para var evde erzak yokken iddiaya yatırmışsın ben msjini görüyorum öğreniyorum. Ondan sonra bir sürü kuş alıyosun oraya borç var kuş aldım şuraya borç var kuş aldım deyip benu strese sokuyosun aradan zaman geçiyor ben kuşların parasını vermiştim diyosun. Sonra kendine tl alıyosun parasını verdim diyosun. Sonra bu evde sıkışmışız yine bana hesap kitap yaptiriyosin para varken yok gibi yapiyosun. Boşuna beni strese sokuyosun gidip elektirigi ödeyip arkadaşa denk geldim ödedi ona borcum var diyosun. Sonra da ben inanmayınca o adamın yanına gidek deyince o adamın borcunu da ödedim diyosun. Nasıl ödedin diyorum zaferin kuşlarını saatim diyosun. Ona da inanmayınca ben biliyorum kendin de var di zaferin kuşunu sattin benden sakladın sıkışınca elektirik ödedin deyince de itiraf edip evet diyosun. Ondan oncede bir sürü şey daha sayamıyorum bile. En son da bugün gündüz adam kuş bakmaya gelecek diyosun gidiyorsunuz adam baktı 10 tane ayırdı parası olunca alacakmış diyosun aksam geliyorsun bana kuşları adama sattım ev kirası gönderim zafere verdim diyosun. Ben sana benden başka bise sakliyomusun diye sordugumda bana yok diyosun asele yemin et diyorum ediyosun sonra ben tekrar soruyorum dur yemin etmeyim diyosun parayı söylüyosun zafere verecem diyosun önce verdim deyip sonra ben parayı gördüğümü söyleyince verecem diyosun. Cüzdanı evde delik deşik saklıyorsun evde hırsız varya sanki. Bunlara rağmen özür dilerim daha yapmam diyosun bunca şeyi yaptıktan sonra özrünün bir anlamı yok benim gözümde. Bu zamana kadar bana bir şey alıp getirdin mi al sana aldım diye haftaligini veriyosun ben ev kirasıni elektirik suyu tlfn faturalarını sagsolun borcunu onla ödeyim pazarı onla yapım benim ihtiyacım varmı diye sordun mu bir kere. O kadar kuş satıp benden para sakliyosun sana güvenim tamamen bitti daha senden bir çöp te istemem bise de istemem birbirimizden bise saklayacaksan o kadar yalan soyleyeceksek biz niye evlendik. Neyiz biz bu evde. Ama artık beni karin olarak görme zaten gormuyosun görsen bu kadar yalan söyleyip para saklamaan. Kirk yılda bir bir ihtiyacımi söyledim alacam diye tamam dedin onları almamak için kuş saattini bile soylemedin adam ayırdı dedin. Daha ihtiyacım oldumu sana da söylemem babamin verdiği harcliklarla bacimin verdiği harçlıklar la karşılarım olmadi babam dan bacimdan isterim senden bir şey istemem. Şimdiye kadar istemedim hep kendimden ödün verdim. Sen üzülme diye biriktirip biriktirip sana verdim. Ama karşılığını çok güzel verdin tsk ederim. Kalbim çok kırık bu aralar işteyken de olsa başka yerdeykende olsa beni arama üzerime gelme. Özgürsün bu saatten sonra arkadaşlarınla görüşebilirsin gezmeye gidebilirsin kuşların parasının hepsi senin olsun benim yerlilerde senin olsun bana zehre para getirme istemiyorum almamda karnimi doyurmakla haftaligini getirmekle benim kocam olamazsın benim kocam olacak adam bana yalanlar söylemez di üst-üste yemin ettiği halde yapmazdı. Neyse uzun oldu içimi dokmesem rahatlayamayacaktim kalkınca okursun. Aramıza resmiyeti sen koydun beni karin olarak görmeyerek....... NOT. ESIME GONDERDIGIM BIR MESAJDIR. SIZIN ESINIZ SIZE BÖYLE DEFALARCA YALAN SOYLESE TEPKINIZ NE OLURDU KIZLAR. SIZE SORUM: BIR ERKEK NEREN PARA SAKLAR?