0 oy
682 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
Kızlar ben 1 buçuk sene önce evlendim eşimin 2.evliliğiyim.ilk evliliği aile baskısıyla teyze kızıyla olmuş 12 yıl önce de bitmiş. Ama eski eşi hala kaynanamların üst katındaki evinde oturuyor. Bir de eşim tarafı çok mutaassıp çarşaflılar ben açık bir bayanım. Eşimle çalışırken tanıştım sevdik evlendik ama beni ailesi hiç istemedi nikahımıza bile gelmedi. 4 ay önce doğum yaptım toruna da gelmediler. 2 gün önce kaynana ameliyat olmuş hastaneye gittik (eşim çok istedi ailece gitmeyi kırmak istemedim) ailece ilk defa gördük birbirimizi. Kızımı sevdiler filan 10 dk durduk çıktık. 2 gündür eşimi arayıp bebeği bize getir bırak sevelim diyorlar. Eşim olmaz siz gelin diyor gelmiyorlar illa sadece bebeği bırakın diye telefon açıyorlar. Eşim de en sonunda durun bi hanıma sorayım dedi delirdim. Benim giremediğim kapıda bebeğin ne işi var üstelik emiyo bu çocuk! mutfak blender değil ki ödünç vereyim! bunu sormaya bile gerek yok filan baya tartışma büyüdü. Şimdi kendi memleketime gidiyorum eşime kızdım biraz uzak kalalım dedim. Boşanma düşünmüyorum ama eşimin de ailesine illa siz gelin diye tutturması sinirimi bozdu. Siz olsanız naparsınız yahu :(

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum anladığım kadarıyla sen açıksın namaz kılmıyorsun diye seni dışlıyorlar bir şey söyleyebilir miyim çocuğunu kesinlikle o insanlara verme göstermedi eşine gerekirse ciddi bir şekilde seni sırf kişisel tercihim yüzünden istemiyorlarsa sen onları isteme hayırdır ya hayırdır asıl onların yaptıkları o kadar yanlış ki cahilce ki tam tersi seni aralarına almaları lazım sana ibadeti sevdirme leri lazım namazı kur'an-ı Kerim öğretmesi lazım ama yaptıkları o kadar yanlış ki resmen midem bulandı o insanlardan cahil insanlar mesela ben evlendiğimde bekarken a çıktım evlendim bir süre kapandım ama baktım ki kapalılık bana göre değil yapamıyorum açıldım tekrardan bakalım benim eşimin ailesi de seninki gibi çok fazla girmiyorum artık eskisi gibi onların yanına onlar da aynı seninki gibi senin düşüncen deler
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 298 göst.
19 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde Minikkelebek4 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 266 göst.
16 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yorgunanne06 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 596 göst.
3 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde nur120302 (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 360 göst.
10 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde 12345678923 (210 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,480 soru

24,430,289 cevap

352,444 kullanıcı

...