0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından
Bazen insanın hayatın da güzel şeyler olur ama aklındakilerden dolayı sevinemez bile NE ZAMAN ÖLECEĞİMİZİ BİLDEMEDEN YAŞIYORUZ İKİ GÜNLÜK DÜNYA DİYORUZ AMA KENDİMİZİ DEVAMLİ ÇIRPINIRKEN BULUYORUZ  MALESEF

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Rabbim içine ferahlık versin inşaallah

-Reklam-
0 oy
tarafından
Byle düşünceler seni en mutlu anında bile esir alıyorsa psikolojik destek almalısın canım. Yaşamak insanlar için var doğarken öyle kodlandık yaşamak için çırpınmak kadar doğal bişey yok her canlı gibi bizde yaşamak için didincez durcaz en ölmek istiyorum dediğimiz anlarda bile 
tarafından
Gitmezsin canım ağırmışsın bak ne güzel 10 yılın sorunları birikmiş sende ondan böyle düşünüyosun yeni ayirmissin evi zamanla normale dönersin sende
(133 puan) tarafından
İnslalah kuzum bı is bulup girse eşim aylık gelirimiz belli olsa en azından bu kadar takmam kafama
tarafından
Bulur canım bulur icini ferah tut sen elbet bbulur is
(3,546 puan) tarafından
Geçim derdini ne kadar kafana takarsan o kadar sıkışırsın. Bunu aklından hiç çıkarma. Emin ol imtihanın en kolayı geçim derdi. Millette ne dertler var bi bilsen. Ben ne zaman nasıl yaparız ki diye düşünsem hep daha kötü olur. Aman Allah kimi öldürmüş açlıktan desem hemen düzeliriz.. Ve hep duamdır. Allah ım beni evlatlarımla eşimle yuvamla imtihan etmesin de kurban oldugum gene imtihanın en kolayı geçim derdi diyorum. Çünkü ayet indirmiş rabbim.. Bu konuda. Koyun daha kuzulamadan dere otu bitermiş derler. Ferah ol. Muhakkak vardır Allah İn bir bildiği.
(133 puan) tarafından
Allah'ım hayırlısını versin inşallah herşeyin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 390 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde damlaaktas4682 (1,254 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 818 göst.
0 oy
14 cevap 1,077 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Livmirmin1993 (582 puan) tarafından soruldu
0 oy