Beni mutlu ediyor ilgilenmesi gezdirmesi bide banyo yaptirirken Telaşlı olması cok hosuma gidiyor ay birsye oldu mu su gitti mi niye ağlıyor peki ya kizlar sizin bebeklerinizin babalariyla arasi nasil?
Benim esimde pimpirikli
Benim esimde oğlumla çok ilgilenir çok seviyorum hallerini hatta telefona çek der ikisi saçlarını keserler birbirlerinin ara sıra lunaparka götürür parka götürürür bazen markete gierler alışveriş için uyurken sürekli babasının Kulağıyla oynar depise depise yatarlar ne bilim çok seviyorum ve gerçekden cok seviyo oğlumuzu sevsinde zaten olması gereken de boyle
Şuan için iyi tabi ama benim kız aksi beyada inatci biraz anlasmakta sıkıntı yaşıyorlar ama ona ramen gerçekten çok iyiler bazen kıskanıyorum onla inatciysa senle değil mi diycen sanki bana karşı dahada inatçı bazen kavga ediyor benle baktı bana iyce kızdı saç baş dalıyor bazen diyorum inşallah sabah saçımı çekerek uyandırmaz
benim eşim karnımı öpüyor ben ne yapıyorsun diyince de oğlumu seviyorum diyor kulağını dayıyor oğlumuz hıçkırırken dinliyor
Daha doğmadı bizim kızımız ama her gün kızım nasıl diye sorması hareket ediyor mu demesi karnımı sevip öpmesi falan çok hoşuma gidiyor bu ilgi alaka inşallah doğunca da devam eder
Henüz içimde olduğu için o duyguyu yaşayamadık inşallah 2020 de yaşarız
cok ilgili bir baba her konuda destek bana kizimda babakolik dun biskuvi yiyor esim istiyor veriyor ben istiyorum bana yok babasi ver kizim annenede dedikten sonra verdi bana
Eşim asırı derecede duskün kızımıza bazen kıskanıyorum yalan yok ama bi o kadarda mutlu oluyorum onlari öyle görünce
Ben 14+5 oldum ilk hamileligim karnimda hoc cikmadi sabah kot giydim benimki bi panik çıkart onu genis bisey giy bebegi rahatsiz etme birak icinde rahat rahat gezsin dolansin diyo simdiden giydigime karismaya basladi dogum sonrasini dusunemiyorum
Ben hamileyken besik geldi eve beşiğin içine yastık koyuyordu bakayım öpmesi ne taraftan daha iyi olur diye yastığı katip salliyordu ninni söylüyordu)) çok şükür pasamiz 3.5 aylik oldu Allaha şükür çok ilgili bir baba çok ağlayan bir bebemiz olmasına rağmen yorgunda gelse ilgilenir sever evin içinde koşar kucağında mert varken eşimle banyo yaptırmayı hiç sevmiyorum ama acayip telaş ediyor bildiğimi de unutuyorum çok ağladığı zamanlar yorgunda olsa arabayla gezdirir RABBİM ne evlatlarımızın nede eslerimizin yokluğunu vermesin eşim resmen benim elim kolum o olmasa ne ev temizlenir ne yemek yapılır:) ben kahve içerim ev işi bittikten sonra onlar da oynar :)
Sağolsun emzirmek ve altını değiştirmek dışında herşeyi yapar. Buna ev temizliğide dahil. Benim eşim gece çalışıyo ve ben oğlumuzu uyku öncesi yıkarım eşim banyo zamanına denk gelemediği için izin gününün akşamı suyu hazırlar oğlumu ne zamandır yıkamıyorum ben yıkıcam diye. Ama o kadar narin ve yavaş yıkar ki küçücük bebeği yıkamak 1 saat sürer. Kış olsa zatüre olur çocuk resmen. Ama her konuda eşimden razıyım Allah'ta razı olsun inşallah
1,499,591 soru
24,493,316 cevap
357,797 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın