0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar doktor bana adet söktürücü yazdı kullandım 6 gün geçti hala olmadım acaba hamile felan miyim internetten hep araştırıyorum hamileyken içmek düşüğe yada sakat doğuma neden oluyormuş Allah korusun ama bana test yapıldı baya 2 3 kere alttan muayene edildi korkuyorum ya  

3 Cevaplar

0 oy
(3,311 puan) tarafından
Sen üç aylık iğneden vurduysan o baya geciktiriyormus benim arkadasim iğneyi bıraktıktan 5 yada 6 ay sonra adet görmeye başlamış seninki de öyle bence hamile degilsin
tarafından
Ama adet söktürücü içtim canım 3 aylık igne den dolayi ilaç işe yaramadı mı acaba yarın saglikocagina test yapmaya gidicez inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamileysen hiç bişeye sebep olmaz. Aksine daha iyi tutunur. Eğer ki sağlıksız gebelikse düşer. Ha birde evet kutuyu bitirip üzerinden 3 gün geçti ve adet olmadıysan hamile olma ihtimalin var 
0 oy
(2,566 puan) tarafından
Ben içtim canım birşey de olmadı şükür
tarafından
Hamileyken bilmeden mi içtin canım
(2,566 puan) tarafından
Evet canım hamileymişim
tarafından
Bana öyle moral oldun ki sana anlatamam Rabbim de seni çok mutlu etsin cankm benim doğdu mu bebeğin
(2,566 puan) tarafından
Evet doğdu canım çok bal bi Prensesim oldu 54 günlük şükürler olsun ❤️ Rabbım isteyen herkese tattirsin inşallah anneliği

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 402 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Merve3444 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,349 göst.
0 oy
2 cevap 113 göst.
14 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde İnurggunes (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 742 göst.
4 Haziran 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,669 soru

12,122,415 cevap

36,476 kullanıcı

...