0 oy
275 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından
tarafından kapalı
Benim annem babam boşanıyor. 5 kardeşiz biz. Annem sevmiyorum onu soğudum sürekli kavga diye boşanmak istedi. Tek ben evliyim. Bişey demedik tamam dedik. Evi terketti ev kurmasına yardım ettik. Gerçekten sürekli kavga oluyordu tartışma çok nadir şiddet anneme evi kurmasına yardım ettik kurduk . Sırf çocuğuyum yardım edim diye yaptım yemin ederim. İnandım.. başkası olmadığına. Kız kardeşim kimlik almaya gitti nişanlısıyla eve almamış onları cagirmamis.  Geri dönmüş kız kardeşim binadan adam çıkmış . Annemin genç kızken sevdiği biri vardı o abla diyor yemin ederim o diyor . Sinir krizi geçirdi kardeşim polise kadar geldiler ben şimdi anneme napicam ne diycem. Eşim ben yardım ettik o kadar o kadın benim annem . Bizi o adam için terketti cildiricam ... 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
tarafından
Sonuçta senin annen taraf tutma anne baban aranda ve herşeyi ne olur ne olmaz eşine belli etme 
(41 puan) tarafından
Kız kardeşim nişanlısı biliyor. Mutlaka duyar asla taraf tutmadım şimdiye kadar ama benim 9 yaşında kardeşim var bizi gevtim onu terketti ve abla
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 770 göst.
4 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 513 göst.
+3 oy
29 cevap 1,880 göst.
0 oy
13 cevap 662 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sizden biriiii (1 puan) tarafından soruldu