0 oy
418 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
3 yıllık evliyim ve hala ilişkiden sonra ağrı çekiyorum icim patlicak gibi oluyo ve afedersiniz ama en alt tarafı cok aciyo su değince bile cok canım yaniyo sanki yırtılmış gibi oluyo hastaneye gidicem ama sıra yok sizinde böyle sorununuz var mı ne zaman geciyo bu sıkıntılar 

6 Cevaplar

0 oy
(1,264 puan) tarafından
Enfeksiyon olabilir
(1,264 puan) tarafından
Oda var belkide kurulktan dolayıdır
(75 puan) tarafından
Kuruluk olmuyo aslında gerektiği zaman bebk yagida kullanıyorum ama bi tek ben mi anormalim anlamadım sadece ben mi yaşıyorum bu sıkıntıyı
(1,264 puan) tarafından
Bilmiyorum Canım doktor bir şey söyler illaki
(75 puan) tarafından
Sıra bulunca hemen gidicem canım
(1,264 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah
-Reklam-
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Kurulduktan kaynaklı bir sorun bu k.doguma gidin
(75 puan) tarafından
Gerektiği zaman bebek yagida kullaniyorum ama yine değişen bisey yok zor oturup kalkıyorum
(6,198 puan) tarafından
Değişen bir şey olmaz zaten o kurulugu bebek yağı vs gecirmez sizden kaynaklı bir durum bu
(75 puan) tarafından
He o şekilde kuruluk sorunu yaşamıyorum aslında
0 oy
(1,691 puan) tarafından
vajinal yara olabilir
0 oy
(135,749 puan) tarafından
Kuruluk var demekki kayganlastirici kullanin
0 oy
(123 puan) tarafından
Evliliginizin ilk yıllarında vajinimus yaşadıysan ve doktora girmediysen uzun yıllar istemsiz olarak kendini kasıyorsun ondan olabilir çünkü 2 sene önceye kadar bendede vardi bu sorun 5 yıllık evliyim çok nadir olsada hala kendimi istemsiz kasıyorum ve canım yanıyor 
0 oy
tarafından
Kuruluktan dolayı zorlanıyordur hafif soyulma yiritilma tarzı küçücük şeyler oluyordur . Su değince yanma olur . Bende de oluyordu bı ara kuruluktan canm 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 484 göst.
4 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek34melek (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 479 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 219 göst.
0 oy
0 cevap 313 göst.

411,668 soru

12,392,833 cevap

43,905 kullanıcı

Kategoriler

...