+1 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (1,947 puan) tarafından
Kizlar oğlum 1 yaşında 2 haftadır resmen disari çıkmak için ağlıyor akşam ustleri yarim saatliğine çıkıyoruz ama kaynanamda kışın napcaksin alisiyor bole dedi 

13 Cevaplar

0 oy
(1,242 puan) tarafından
Haftanın iki günü çıkıyoruz biz o günler dışında evde aktive yapıyoruz.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne olucak ona göre çıkarsın sende h temiz hava her zmaam iyidir
0 oy
tarafından
Annemin evi site içinde idi kızımı(6ay) bırakıp oğlumu alıp hemen hemen her gün götürüyordum site parkına. Annemin yanda bitişik komşusu doktor çocuğuna bakıcı bakıyor. Kadın yaz kış soğuk sıcak demeden her sabah o çocuğu dışarıya çıkarıyor bu bir bağışıklık oluşturur çocukta. Eğer ki imkanın  varsa çıkar her gün yarım saat 1 saat ona ayır bu sekilde. Kaynanan desin kışın da Giydir güzel çıkar  

Şimdi eşim işten gelir her akşam oğlumu yarım saat bir dolastirir dışarıda bu onun ihtiyacı ve onun gelişimi için çok önemli maalesef ben bunu biraz kötü anladım. Oğlumda uyaran eksikliği çıkınca anladım. Ben o sakin oyuncakları yla oynuyor diye ellemiyordum dört duvarda geçti kisitlamadan dolayı dà o yaz kış  
0 oy
tarafından
BnM oğlumda öylede ckmiyoz cnm gamileym hafta 2defa
0 oy
tarafından
Bu hastalıkta ne parkı kaç kişi dokunuyor o oyuncaklara :(
(1,037 puan) tarafından
Bende korkuyorum ya 15 aylık bidefa bile goturmedim.evde salıncağı kaydırağı var herkes elliyor
tarafından
Aynen covid var kimse keyfi dışarı çıkmamalı bence özellikle bebeği olanlar
(1,037 puan) tarafından
Herkes cikarioz yazmış bizde mi problem biz mi çok dikkat ediyoruz acaba
tarafından
Bilmiyorum da market harici cikmiyorum
0 oy
tarafından
Çikar cnm alışacak diye yazın çıkarmayacaksak ne zaman cıkaracağız. Çikar temiz hava alsın oynasın ustunu kirletsin ne olacak
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Alissa ne olacak kışı kar kıyamet yaşamıyoruz ki montla yine gidebilir gitmese bile kısa zamanda unutur hava guzel götürmek gerekiyor bence 
0 oy
(14,068 puan) tarafından
Çocuklar evde durmuyor kışın soğuk olunca oda gitmek istemez yazın biz büyükler bile dışarı çıkmak istiyoruz evde olmuyor ya 
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Bütün gün evin içinde napacak çocuk ben çıkarıyorum kışın da çıkarıyordum buz gibi ayazda çıkarmıyorum tabi güneşli olduğunda güzelce giydirir çıkarırsın hem bağışıklık kazanır hem yaşıtlarıyla oynar alışır emin ol daha iyi olur 
0 oy
(7,930 puan) tarafından
2güne bir parka götürüyorum oğlum 2yaşında
0 oy
(924 puan) tarafından
Parka çok nadir çıkıyor çünkü parkta yaramaz çocuk çok ve çocuklarımı dövüyorlar itiyorlar hangi birinyle kavga edim ya her sabah erkenden kalkıp çıkardık bir saat oynadılar 7 gibi çıktık 8 de eve geldik ama olmadı öylece bisiklet sürdürüyorum sokakta 
0 oy
(80 puan) tarafından
Avm de kum parkina goturuyorum hem guvenli hem egleniyo kisinda sorun olmaz ama acik yer tabiki sorun olur
0 oy
tarafından

kisin soguk oldugunu soyleyeceksin bisi olmuyor merak etme 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 414 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 320 göst.
31 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 288 göst.
13 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 500 göst.
9 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde zeynepcelik (2,460 puan) tarafından soruldu

412,346 soru

12,412,717 cevap

44,908 kullanıcı

Kategoriler

...