0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar hem koltuk altına hem genital bölgeye hemde bacağa aynı anda kullanılan epilasyon aleti var ki varsa resim atar mısınız isim falaj

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Bunlar mi 

image???

-Reklam-
0 oy
tarafından
var tabiki basliklari degisiyor sadece, braun kullaniyorum ben ama bir cok marka var baslikli 
tarafından
Hangisini kullanıyorsun
tarafından
braun silk epil xpressive 5376 bu bende ki ama alali 10 yili gecmistir
0 oy
(3,401 puan) tarafından

image

bunu kullaniyordum artik satiyorum ama üşeniyorum yapmaya bayadirda kullanmadim
tarafından
Fiyat ne, canım aldığın zaman nasıl oluyor çıkması falan bende polistik over var her yerim tüy dolu kurtarıcım evde epilasyon ama fiyatları çok pahalıma geldi, alamadım tüm vücuta uygun mu bir de
(3,401 puan) tarafından
Su an 750 ye satiyorum. Duzenli kullanimda bitiriyor cikmiyor ama devamli yapmak lazim biraktim geri cikti. Tum vucut icin uygun yapilabilir.
0 oy
(2,718 puan) tarafından

image

bundan kullaniyrm bn canm 
tarafından
Acıyor mu bide geç mi çıkar kaç gun de bir yapıyorsun bir de nereden alabilirim
(2,718 puan) tarafından
Bn nettn almistim canm 5 ay falan oldu 600 e almistm simdi baktim ucmus fiyatlar tabiki acitiyo ama canm bn normalde agda yapiyrm agda sonrasi makinayla minik kalanlari aliyrm
0 oy
(164,130 puan) tarafından
Braun silk epil 9 cok iyi her bolgeye uygun
tarafından
Nerden aldın fiyatı nedir bide geç mi çıkartıyor kaç gun de bir yapıyorsun acısı var mı
Acisi cok az hissetmiyosun bile ben belcikadan aldim ama burda yani turkiyede media marktta evkurda falan var ayda 1 yapiyom ama tam cikmadan
tarafından
Resim attım bakabikir misin o mu
0 oy

image

benimki bu bacim senin attigin fotodan anlamadim bu hangisi evde olsam kendini atardim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 171 göst.
25 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Simaygule (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 438 göst.
26 Eylül 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 257 göst.
17 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 261 göst.
4 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Ayla3401 (22 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,023 soru

24,424,006 cevap

351,769 kullanıcı

...