Uygun Fiyatlı ve İşe Yarar Epilasyon Aleti Nasıl Seçerim?

0 oy
348 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (387 puan) tarafından

İ

Merhaba kızlar epilasyon aleti almak istiyorum eşim diyor bayramdan sonra alıcam çok pahalı olmayan işe yarayacak epilasyon aleti önerir misiniz 

4 Cevaplar

0 oy
(3,925 puan) tarafından

image

geçen bundan aldım 7000 tl ye

(387 puan) tarafından

İşe yarıyor mu sence almak lazım mı cidden 

(3,925 puan) tarafından

işe yarıyor mu bilmiyorum canım ben daha yeni başladım, ama görümcem işe yarıyor demişti onun tavsiyesi ile aldık 

(387 puan) tarafından

Tamam teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(2,470 puan) tarafından

Benim yengem kaçak aldı çok uygun bi fiyata philips olan aşırı memnun arkadasım onun daha alt segmentini daha pahalıya normal aldı. Oda memnunmuş bende alıcam yengemin aldığı yerden sınırsız atış özelliği var en son çıkan model  piyasa değeri çok yüksek ama ben 9 bina alıcam 

(387 puan) tarafından

Bende almak istiyorım da bkm 

0 oy
(2,260 puan) tarafından

Bende almayı düşünüyorum ama nasıl kullanmam gerek hangisi daha iyi falan hiç bir bilgim yok burada bekleyeyim aklımda bir tane vardı düşünme aşamasındayım halla 

(387 puan) tarafından

Bende ondan sordum hangısı oyo işe yarıyor mu azaltıyor mı cidden diye 

(9,159 puan) tarafından

Lazer mi sordun

Kız niye epilasyon yazdın ozamn

(387 puan) tarafından

Ztn lazerli olan epilasyon diye geçmiyor mu ben mi yanlış biliyorum 

(2,260 puan) tarafından

İkisi farklı canım 

(387 puan) tarafından

Bilmiyordum abla sağol ya 

0 oy
(43,632 puan) tarafından

Evde yapılmıyor ya bendede var da yapamıyorum çocuklardan en iyisi güzellik merkezlerine gitmek hem onların cihazı daha iyi hemde gidiyorsun 

(387 puan) tarafından

Ya öyle de çekiniyorum ondan alayım dedim bende 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Uygun fiyatlı epilasyon aleti seçerken nelere dikkat etmeliyim?
Uygun fiyatlı bir epilasyon aleti seçerken öncelikle cihazın başlık sayısına, hız ayarlarının yeterliliğine ve kablolu ya da kablosuz kullanım özelliğine dikkat etmelisiniz. Uygun fiyatlı modellerde genellikle temel işlevlere odaklanmak, gereksiz ek başlıklar için fazla ödeme yapmanızı engeller. Ayrıca cihazın cımbız sayısının fazla olması, tüyleri daha kısa sürede ve daha az acıyla almanızı sağlar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Ev tipi epilasyon aletlerinde en iyi fiyat performans markaları hangileridir?
Piyasada fiyat performans odaklı epilasyon aletleri denince genellikle Philips, Braun ve Rowenta gibi markaların giriş seviyesi modelleri öne çıkmaktadır. Bu markaların temel serileri, uygun fiyatlı olmalarına rağmen uzun ömürlü kullanım sunar ve yaygın servis ağına sahiptir. Satın almadan önce kullanıcı yorumlarını inceleyerek, cihazın tüy alma başarısını ve cilt hassasiyetine uygunluğunu kontrol etmeniz önerilir.
Epilasyon aleti kullanırken acıyı azaltmak için neler yapılabilir?
Epilasyon aletiyle tüy alırken acıyı azaltmak için cihazı duştan hemen sonra, gözenekleriniz açıkken kullanmanız en etkili yöntemdir. Tüylerin 2-3 milimetre uzunluğunda olması cihazın kavrama gücünü artırır ve acıyı minimize eder. Ayrıca, cildi gergin tutarak ilerlemek ve cihazı tüylerin çıkış yönünün tersine doğru, 90 derecelik bir açıyla yavaş hareketlerle kullanmak çok daha konforlu bir deneyim sağlar.
Epilasyon aleti mi yoksa ağda mı daha uzun süreli pürüzsüzlük sağlar?
Epilasyon aleti ve ağda, her ikisi de tüyleri kökünden aldığı için benzer bir kalıcılık süresi sunar; genellikle 2 ile 4 hafta arasında pürüzsüzlük elde edilir. Epilasyon aletleri evde tek başınıza kolayca uygulanabilmesi ve ekstra malzeme gerektirmemesi sayesinde daha pratiktir. Ağda ise tüyleri kökten almanın yanı sıra ölü deriyi de soyduğu için cilde peeling etkisi yapar, ancak uygulama süreci daha zahmetlidir.
Epilasyon aleti kullanımında nelere dikkat edilmelidir?
Epilasyon aleti kullanırken en önemli kural, cihazı her kullanım öncesi ve sonrası hijyenik tutmak için alkol içeren bir solüsyonla temizlemektir. Hassas bölgelerde cihazın düşük hız ayarını tercih etmek, tahrişi ve batık oluşumunu önlemeye yardımcı olur. İşlem sonrasında cildi yatıştırmak için alkolsüz bir nemlendirici veya aloe vera jeli uygulamak, cildin daha hızlı toparlanmasını ve kızarıklıkların azalmasını sağlar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 355 göst.
0 oy
0 cevap 94 göst.
0 oy
3 cevap 167 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 530 göst.

Kategoriler

1,511,967 soru