Merhaba hanımlar valla evde uzanmışım canim cok sıkılıyor...biz bugün 27 haftalik olduk..biraz sohbet edelim istedim Ben hamile olduğumu bilmiyordum temizlik yapiyordum camlarımı sildim perdeleri söküp makineye attim balkonu yikadim mutfak dolaplarini sildim hepsini 1 günde yaptim ve ondan 2 gün sonra babamin evine gittim istanbula kuzenimin sünneti vardi halay bile cektim diger gün eve geldim falan derken bi baktim adet olucam gibi sancim gelip gelip gidiyor 15 saniye sanci oluyor sonra hic bisey yokmuş gibi oluyor....1 hafta öyle sürdü... düzensizdi benim adetim tarih belli olmazdi en son ne zmn olduğuma baktim 12 13 gün geçiyordu aklima hemen gebeleik geldi ama bi ihtimalde vermedim eşime söyledim ertesi gün saglik ocagina gidip test yaptim...diger gün sonucu almaya gittim.. doktor gözün aydin gebesin dediginde ne? Dedim şok oldum gözlerim doldu...sonra eve geldim... aksam eşim geldi.. bende ona saglik ocagina gidip sonucu aldığımı söyledim eee? Dedi dayanamadim yine gozlerim doldu aglaya ağlaya söyledim ciddi misin emin misin yemin et dedi eli ayağı titredi sarıldım sonra baktim onunda gozunden yaşlar akıyor ben onun oda benim gözyasimizi siliyorduk... doktor kac haftalik oldugu belli degil kadin doguma git demişti diger gün hemen eşimle gittik... 2 3 haftaliktir falan diye düşünürken 7 haftalik demişti yine şaşırmıştım hiç fark edememistim bebegimi... sonra düşük falan olursa kaynanamlar bize niye soylemediniz niye sakladiniz demesinler diye 2 anne ye soylemeye karar verdik ilk annemi aradim sonra kaynanama gittik... sonra 3 aylik olunca kaynanam akrabalara soylemisti
Benim de senin gibi olmuş canim bende hamileymişim meğerse 6 haftalık temizlik yaptim ağır kaldırdım denize bile gittim adetim gecikmese hamile belirtisi hiç yoktu 8 gün geçince aklıma geldi evde test yaptım hemen pozitif eşime söyledim hemen tabiki
Canım gebe olduğumu bilmeden önce ki gün cok sevdiğim birsey yiyordum( hamileler var adını söylemek istemiyorum) bana okadar tadı çirkin kokusu kötü geldiki anlatamam sabah eşime söyledim eczaneden erken gebelik testi aldık adetime 3 gün vardı yaptık saniyede çift çizgi oldu hemen hastaneye gidip kan verdim hamile oldugumu öğrendik eşimde bende çok mutlu olduk ben ilk babamı aradım
1.5 yil cocugum yoktu canım ne doktorlar gezdik esim cocuk hastası ne ilaçlar kullandim olmadi sonra 15 günde bir adet olmaya başladım bi doktora gideyim dedim 45 günde 3 kere adet oldum ve hep 3 4 gün sürüyordu özel hastaneyi aradım randevu aldım gittim parayı ödeyecekken 100 lira dedi sekreter bende neden ama diğer doktorlar 80 lirayken bu niye 100 lira dedim özel olduğu için dedi sekreter bende iyi de burası zaten özel hastane dedim ve inadim tuttu sırf 20 lira vermeyeyim diye erkek doktora sıra aldım tabi yanımda eşimin sperm testi ve benim rahim filmim yanımdaydı doktor rahim filmine bakar bakar esra ameliyat olman gerekiyor çünkü çikolata kisti var ve ilaçla tedavisi yok çünkü 4 boyutu var bu kistin ve sendeki 3.boyuta ulaşmış dedi ve adet bitiminde ameliyat olmalısın dedi o gün geldi çattı doktor eşime in aşağı bi çay iç bi sigara iç eşin ameliyattan çıkmış olacak demiş ve 2 buçuk saat ameliyatta kalınca eşim ve annemler korkmuşlar kesin öldü demişler sonra ilişki yasağı yoktu ve 40 gün geçti evde test yaptım yoktu ve diş ağrısından 3 tane ağrı kesici almıştım baktım yine adet olmuyorum gittim kan testi vermeye saat 2de aradım hastaneyi ve hemşire hamilesiniz dedi ben şok oldum eşimi aradım canım ben hastaneyi aradım sonuçları aldım dedim eşimde eee diyince hamileymişim dedim sonra bana dedi ki bak yalansa eğer seni gebertirim dedi iyi de bunun yalanı mi olur dedim sonra gitmiş sonuçlara almış 4 doktor ve 6 hemşireye sonuçları göstermiş hemen doktorla görüşüp vitaminleri alıp gelmiş annemlere bak yerinden kalkma birşey olur bayılırsın diyip 9 ay ömrümü yedi yarım saatlik yolu arabayla 1.5 saatte gittik yürüyerek gitsem daha erken giderdim inan ki
Anammm Çok uzun olmuş ya
2 çocuğum var Ben bu sonuncuyu anlatayım okadar efsane ki erkek doktora sensin hamile dedim neyse ben grip olmuştum 1 ay hiç yataktan kalkamadım sürekli hap iğne serum yedim en sonunda doktordan kan dahili istedim ama bu sırada adet oluyorum tabi neyse kan verdim filan sonuç çıktı doktor geldi çocuğun varmı dedi Bende bi kızım bi oğlum var dedim biri 4 biri 2 yaşında dedim doktor gözün aydın dedi üçüncü geliyo hamilesin demezmi ben hadi be dedim yalancı sensin hamile demezmiyim 4 aylık olmuş çocuk içerde haberim yok ben şok tabi eşime soyeldim adam kalpten gidecekti az daha adet göre göre hamile kaldım şuan 37+3 haftaligimm gün sayıyoruz allahın izniyle sağ salim kucağımizaa almayı nasip etsin rabbim
1,487,704 soru
24,319,570 cevap
345,255 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın