Ben bebek istiyodum zaten çünkü oğluma bir kardeş daha olsun istedim olmaz dedi doktor tedavi görmen de fayda var dedi ancak ben istemedim olursa olsun nasibimizde varsa olur zaten kendi kendine oldu kist vardı bu arada bende neysee ben tam öğrendim eşimle paylaşdım 1 hafta sonra eşim bıçaklandı dünyam başıma yıkıldı resmen biraz buruk bir hamilelik oldu ama şimdi çok iyi düzeldi çok şükür
Benim adetim gecikti zaten istiyoduk cocuk. Hatta 2 kere test yaptim bi eczane bi de hastanede idrar. Ikisi de negatif cikmisti. Kısırım ben diye triplere girmistim ama megerse erken diye gorunmemis. Adetim 3 gecikti bi kac gun yine eczane testi yaptim oyle ogrendik. Bi kac gun sonra da kan verdim saglik ocagina.
Doktorla tartışma sonucu hasta haklari biriminde öğrendim baya erken ogrendim hastalığımdan 4 5 gun once falan
Benimde adetim gecikmişti 3 hafta arkadaşlarım test yapsana dediler aman çıkmaz korunmayı daha yeni bıraktık hemen olurmu ki dedim olur olur dedi çok ısrar ettiler eve gelirken 2 tane test aldım yaptım baktım tek çizgi attım biraz beklemem gerekiyormus bende bilmiyodum sonra arkadaşım aradı ne oldu diye yok dedim biraz bekledin mı dedi yoo yaptım çıkmadı çöpe attım dedim hemen atmasaydın bi bak dedi baktım 2 çizgi hamileyim dedim sonra eşini aradım sana bisey soylicem ama kimseye söyleme dedim tmm dedi ben hamileyim dedim neeee dedi evet dedim allah analı babalı büyütsün allah kucagina almayi nasip etsin ne diyim dedi sanki başkasının çocuğuna diyo sonra durdu durdu baba oluyorum diye bağırdı eve geldi teste inanmadı yeniden yaptırdı 2 çizgi olana kadar basında bekledi sonra sarılıp ağladık
2 kizim var 2 side ayni oldu birebir. Adetim normalde cok duzenlidir. O ay 3 gun gecince test yaptim iki kizdada silik cikmisti 3.gunlerde sonra 3 gun daha bekledim 1 haftayi tamamlamak icin. 1.haftada tekrar test yaptim net cikti bu sefer ikiside. Sonra gidip kan verdim kandada ogrenince kesinlesti.
Ben evlendım o ay hamıle kalmıstım dusuk oldu sonra 3 ay korunduk bebek ıstıyoduk zaten o ay da adetım 3 gun gecıkınce test yaptım ve tataatamm suan 33 haftalık hamıleyım
1,510,044 soru
24,638,623 cevap
365,651 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın