0 oy
129 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar doktor antibiyotik verdi ama öksürük balgamlı kusuyor o yüzden evde doğal ne uygulayabilirim?

4 Cevaplar

0 oy
(5,330 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Günlük  sakız aktardan al kuzum uygula
tarafından
Nasıl uyguluycam?
(5,330 puan) tarafından
Evde kötü tenceren varsa içine yağlı kağıdı ser 1 yemek kaşığı gğnlük sakızdan koy üzerinede kalın pamuk  koy altı kısık bir şekilde erisin duamı çıktıkça pamuk şişer 3 dakika sonra pamuğu kaldır ocagı kapat pamuğuda oğlunun gögüs kafesine koy sıkı bir atlet giydri 5 gün tekrarlar  5 inci gün ü şifa bulur
(5,330 puan) tarafından
Öksürük içinde ceviz zarı çayı yap 5 tane ceviz zarını 1 bardak suda kaynat rengi çıkınca altını kapat sabah akşam 1 tatlı kaşığı veya çay kaşığı içir  

Antibiyotik  içşnde 1 tane soğan 1 diş sarımsak 1 çay kaşığı toz zencefil 3 karanfil yarım kabuksuz limon 1 yemek kaşığı bal veya pekmez    1 çay kaşığı tarcın soğanı sarımsağı doğra  kaseye koy üzerine zencefili tarcini karanfili limonu koy 3 saat dolpta beklet çıkan suyu içir
tarafından
Deniyim Allah razı olsun
(5,330 puan) tarafından
Senden de cnm
-Reklam-
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Dun biri sarımsağı zeytinyağında ez ayağının altına sür ve çorap tak demişti iyi geliyomus. Nane limon da yapıp 2 çay kaşığı verebilirsn. 
tarafından
Bu tarif öksürük için mi ?
(593 puan) tarafından
Evet bu tarif çok iyi geliyor mutlaka deneyin zeytinyağı ve sarımsak ez ayağına sur çorap giydir gece yaparsan uyuyunca daha da etkisi olur
tarafından
Şimdi deniycem
0 oy
(61 puan) tarafından
Canım Dut pekmezi birebir kesinlikle tavsiye ederim çocuklara iciriyorum hemen kesiyor bebek küçük bir tatlı kaşığı verbi dene 
tarafından
Ama 4 aylık pekmez olmaz diye biliyorum canım
(61 puan) tarafından
Canım bak için nasıl rahat ederse ben kızıma dört aylık tadıma başlamıştım bı zarar olmadı bir çay kaşığı da olur yeter ona ama dut pekmezi olcak yine sen bilirsin
tarafından
Tamam teşekkür ederim ♡
0 oy
tarafından
Elmayı dilimle suyla berabe rkaynat suyunu içir canım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
28 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cigdemasya (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 230 göst.
24 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgi guzel (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
20 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 103 göst.
22 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,338 soru

12,340,423 cevap

39,630 kullanıcı

Kategoriler

...