0 oy
491 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (264 puan) tarafından
Kızım 1 yaşında otururken kendini geriye attı sonra ağladı gözleri döndü elleri döndü yüzü hafif morardı bi iki saniyelik sonra hemen düzeldi şimdi oyun oynuyo hicbiseyi yok böyle olan varmi

9 Cevaplar

0 oy
(1,264 puan) tarafından
Hala hala niye oldu acaba doktora götür bence
(264 puan) tarafından
Götürüyorum canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Düştükten sonra mı oldu bunlar.yoksa kendi kendini geriye atıp ta mi oldu tam anlamadim
(264 puan) tarafından
Kendini geriye attıktan sonra oldu
tarafından
Yani istemsizce bilinçsiz halde attıysa sıkıntı.ama bilmeden oldu da bilinçli altti sonra bunlar olduysa korkudan olabilir.yine de götürün Allah muhafaza
(264 puan) tarafından
Götürdüm canım sonucu temiz çok sukur
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Epilepsi olabilir doktora goturmelisin
(264 puan) tarafından
Götürdüm canım sonuç temiz çok şükür
0 oy
(1,494 puan) tarafından
Burda kimse ne olduğunu bilemez götürün kontrol için canım müşahade altına alırlar en azından çocuğu
(264 puan) tarafından
Götürüyorum canim
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Önemli olan düşerken mi bu oldu düştükten sonramı eğer düşerken olmuş ise nöbet olabilir ama düştükten sonra olmuş ise korktuğu için olur 
tarafından
Aynı mantık.ben de böyle düşündüm
(4,060 puan) tarafından
Öyle canım çünkü ben ve eşimde epilepsi hastası Bi çok şeyini artık biliyorum kızımı gözümden ayrılmaya kokuyorum olucak diye hem bende hem eşimde var çünkü
tarafından
Yaa öyle mi Allah şifa versin.peki beraberken tutuyor mu sizi hiç ya çok değişik bir hastalık vallah.birbirinize destek olursunuz bari
(4,060 puan) tarafından
Eşim benimle konuşmaya başladığı günden beri hiç kriz geçirmedim çok şükür ama ben çok bayıldım uyandığımda hep eşim başımda ağlıyor oluyordu doğum yaptım başta siklasti bayilmalar şuan 3 aydır ilaç kullanmıyorum çok iyiyim çok şükür
tarafından
Çok şükür.Allah mutluluğunuzu daim etsin maşallah .
(264 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun kendini geriye attıktan sonra oldu normalde çok kötü dustugude oldu ama hiç böyle bisey yaşamamıştık resmen eli ters döndü
(4,060 puan) tarafından
Sen genede doktora götür ne olur be olmaz geriye niye attı ki kendini oda şüpheli sen götür genede cnm
tarafından
Aynen bı götürün yine de Allah korusun varsa bişey çıkar içiniz de rahat olur
(264 puan) tarafından
Götürdüm kızlar sonucu temiz çıktı çok şükür tomografi istedi sadece ama araştırıp hangi bölüm bakıyorsa randevu alıp gidicem acil pek bisey yapmiyo teşekkür ederim sizede
(4,060 puan) tarafından
Nöroloji bölümüne sıra alicaksin canm
(264 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Epilepsi nöbetine benzettim canım doktora gittin mi hiç çocuklarım hep kendini geriye atıyordu düştüğü zaman hiç böyle bir şey yaşamadım ihmal etme
(264 puan) tarafından
Benimde defalarca düştü ama hiç böyle olmadı yoldayız gidiyoruz simdi
0 oy
tarafından
Bizimde olmuştu doktora götürdüm eeg çekildi epilepsi tanısı kondu. Uzun bir süre devam etti ama iyileşti şükür. İyisimi bir dr anlat için rahatlar en azindan
(264 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun sizin nasıl oldu acaba
tarafından
Kızımla kovalamaca oynuyorduk. Bir anda durdu ağlamaya başladı elleri buz kesti dudakları morardı. Sonra anlık böyle saniyelik bayıldı gibi bsi oldu hemen toparlandı oynamaya devam etti. Acile zor attık kendimizi eeg mr çekildi epilepsi denildi 2 buçuk yıl ilaç kullandık. Erken teşhis olduğu için atlatlik. Yoksa ömür boyu kalıcı olabiliyormua
(264 puan) tarafından
Allah korusun inşallah öyle bisey yoktur.gelmiş geçmiş olsun Allah bidaha yasatmasin canim
tarafından
Aminnn aminn inşallah. Sizde de umarım bir şey yoktur ama temkinli olmakta fayda var tabii. Smdiden geçmiş olsun Allah yaşatmasın
0 oy
(5,136 puan) tarafından
Canim soylediklerin soguk havale belirtisi hic bekelme acile gidin hemen
(264 puan) tarafından
Gidiyoruz şimdi canim
(5,136 puan) tarafından
Tamam kuzum bizlerde haber et cok geçmiş olsun
(264 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım tomografi istedi çok şükür sonuç temiz
0 oy
(1,630 puan) tarafından
Ağlarken nefesi flan mi kesildi ugunma diyolar yani o mu oldu acaba benm ki öyle oluyo ağlarken birden nefesi kesiliyo suratına ufluyorm kendine geliyo uflemesem Allah göstermesin 
(264 puan) tarafından
Evet oda oldu daha önce 5 6 aylıkken bi iki defa öyle nefesi kesilmişti şimdi hem nefes kesildi morardı gözleri kaydı elleri ters döndü çok kötüydü Allah göstermesin kimseye çok zordu
(1,630 puan) tarafından
Nefesi kesildiği için diğer yaşadıklarını yaşamış siniz  . Nefesi kesilince kisa kısa suratına üfleyin  kendine geldiğini zaten belli ediyo bu çocuklarda oluyoms hastalık degl ama hastalık gibi bişey canı yandığı zaman olur genelde

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 139 göst.
29 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 289 göst.
0 oy
10 cevap 272 göst.
26 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,705 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 385 göst.
2 Mayıs 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayşe sinan (887 puan) tarafından soruldu

411,670 soru

12,392,843 cevap

43,911 kullanıcı

Kategoriler

...