0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
33 aylık oğlum emzige bagimliyfi resmen deniyim biraktirmayi dedim 3 gündür vermiyorum ama geceleri bir yeri yanlyor gibi ağlıyor böyle değildi emzikten ötürü sanirim versem mi geri kızlar

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
3 gün vermedin ztn cnm

Verme alışır 2 güne 
tarafından
İnşallah canım yaa gecede 2 3 kez ağlayarak kalkiyor hiç boyle degildi
-Reklam-
0 oy
tarafından
3 gündür vermemişsin canım bence unutur 2 3 güne ya 
tarafından
İnşallah kuzucum gecede 3 kez ağlayarak kalkiyor dayanamayip vermesin geliyor
(14,909 puan) tarafından
Neler çektim ya 6 ay oldu emziği bırakalı hâlâ geceleri ağlayarak kalkıyor sabır gereken birşey
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Yok bence verme bir kaç güne unutur 
tarafından
İnşallah kuzu ya çok sınırlı bişey oldu
(3,168 puan) tarafından
Olur normal cn alışmış sonuçta benim kızımda 23 aylik  uyudumu ağzından çıkartıyorum diyorum belki birakir
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Aman ha sakın 3 gün vermemissin 2 güne unutur komple zaten. Verirsen geri başa dönersin pes etme. Bende 5 aylıkken bıraktım 3 gün ağladı 4. Günü hiç aramadı bile.
tarafından
İnsllah kuzu ya geçse 3 kez ağlayarak kalkiyor böyle değildi dayanamayip verecketim az daha
(1,404 puan) tarafından
Emzik istediğinden çünkü daha unutmamış rabret bebişin biraz büyük herşeyin farkında. Emziği verirsen bu sefer ne kadar aglasamda zirlasamdaa o emzik bana gelecek diyecek :D o yüzden sabret sabrın sonu selamet tır.
0 oy
tarafından
böyle böyle tam 25 gun sürdü be unuttu ınatla vermedım verme 3 gun gerıde kalmıs bıle bak
tarafından
O kadar uzun mu sürdü
tarafından
bızım surdu valla evın ıcınde memem memem dıye gezmeye baslamıstı sadece uyurken aşırdı keyfıne de emmeye baslamıstı  artık dedım bagımlısı olcak bu bunun bırakma zamank geldı oylelıkle bıraktık ılk gun vermedı bı sordu yok falan dedım bıdaha sormadı ama uyurken zorladı baya benı
0 oy
(124 puan) tarafından
En zor gunler gitmis zaten kararli oldugunu gorsun 1 2 gune rahatlar o da merak etme 
0 oy
(3,696 puan) tarafından
Benim kız da uykuya dalarken emerdi emziği o da öyle oldu 1 haftada alıştı 3 gündür vermemişsin bundan sonra da verme canım alisir zaten az kalmış inşallah 
0 oy
(2,054 puan) tarafından
Hiç verme bi kaç güne mutlaka alışır

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 132 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.