Seni cok iyi anliyorum bekarken esimle cok oynuyordum ama ben cok iyi oynuyamiyordum bir birimiz den uzaktik bide, ses acardi sinir olurdum açma derdim sadece bana bisey diyeceksen ac banada actimazdi sonra gel zaman git zaman ac sende sesi dedi bide ismim kiz oldugumu gosteriyordu oyuna girer girmez erkekler sesleniyordu sonra ismini degistir dedi degistirdim evlendik o sira beraber girmeye basladik ben istemiyordum zorla oynuyordum resmen sonra bakti Ben iyice kötü oynuyorum sinirlendi oda bana sinirlenince bende küstüm girmem bidaha dedim oda bensiz girmek istemedi bikti baktim kendiliginden sildi. Bazende kizlar denk düsüyor oyun baslamadan gulusmeleri basliyordu ozaman sinirler iyice tepeme cikiyodu Profil resmimiz hep ikimizin fotosuydu Allah var esim dinledi beni Kabul etti bu durumu. Bide Kontrol er derim orda Sohbet bolumu felan var yazisiyormu baskalariyla surekli Ben Kontrol ediodum ki oyle huyu olmadi ama yeni evliydik guven olmaz. Ayni senin gibiydim kole gibi yemek yap Evi temizle hersey saatinde yapilmasi lazimdi bizde de eve misafir cagiramazdim cünkü esim sevmiyor misafiri vs