Merhaba hanımlar
Kasım ya da aralıkta işe başlayacağım. O dönem oğlum 8 9 aylık olacak. Fakat ben anneme de kayınvalideye de bırakmak istemiyorum. Açıkçası çocuk planlarken hiç böyle düşünülmüyordu emanet eder başlarım diyordum ama önce eylülde ek gıdaya başlar ben de işe başlarım dedim. Yapamadım erteledim kasıma şimdi de rapor falan zorlayıp bi şekilde aralığa atmaya çalışacağım. Zaman yaklaştıkça bu bakma konusu içimi daraltıyor. Mesela uyku eğitimi vereceğim ama ne annem ne kayınvalide benim alıştırdığım şekilde uyutacak çocuğu. Ne yedirip içirdiklerinden emin olamayacağım ki kayınvalide 2.aydan beri çocuğa bişiler tattırma derdinde sürekli özellikle bu konuda ona hiç güvenmiyorum. Sonra oğlumla mesela mümkün oldukça oyun aktivite bunları yapmaya çalışıyorum. İşim varken bile sıkılmaması için yanımda götürüp konuşuyorum oyun yapıyorum. Tv izletmiyorum mesela ama bunların hepsi çöp olacakmış gibi ve oğlum bana muhtaçken onu bırakıp gidecekmişim gibi hissediyorum. Anneyle kayınvalidenin tek yaptığı onu sevmek ve kafalarına göre bakmak olacak. İçim daralıyor kızlar nasıl aşacağım bu durumu. Ya da ne yapabilirim. Bana akıl verin