0 oy
461 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Sorum başlıkta :)

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Sahan köfte çok güzel oluyo bak dene mutlaka :) tutma çorbası ve topalak çorbası da güzel bir de kaynanam gilin memlekette şemşamuk diye bi yemek var o da güzel bacım bende tarif çok sen nasıl bişey istersin etli mi tavuklu mu ya da tatlı şerbetli sütlü olabilir ya da soslu makarna salata vs vss
tarafından
Ayyy yapıştır gitsin bütün tarifleri. Noluuur :))(
tarafından
:D yaa bak şimdi sahan köfte yazıyorım bildiğimiz anne köfte yapıyoruz kızartıyoruz sonra patetesleri yuvarlak kesip kızart bi de domates ve dolmalık biberlerden yuvarlak kes bunların hepsini yuvarlak tepsiye sırayla diz sarmal olsun içe doğru en son kalanları da aralara sıkıştır :D sonra bi kaşık salçayı birazcık suyla aç üstlerine dök fırına at domatesler şişene kadar fırında kalsın istersen üstüne kaşar rendeleyip tekrar atabilirsin oh mis :) hiç tane hesabı yazmadım ben hep göz kararı yaparım o yüzden miktar veremiyorum ama kaç kişiyseniz ona göre yap :)
tarafından
Bir de piliç şanzelize tarifi vereyim sana :) önce mantar soğan domatesli iç harç pişir tavuk filetoları da fırında ızgara gibi pişir sonra filetoların içini aç o mantarlı harçtan içine koy kürdanla kapat tekrar fırına ver ımhh mis mis
tarafından
Dahasına ihtiyacım var döktür lütfen :))
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kuru fasulye pilav=Ddddd şey var patates kayık mıydi neydi gecen yaptim guzel olduu
tarafından
Sağol canım
0 oy
(3,678 puan) tarafından
Güveçte kaselerde  patlıcan yemeği çok severim misafir gelince de yaparım :D
tarafından
Anlatsana birazcık:)
(3,678 puan) tarafından
Küp küp patlıcanları doğrayıp kızartıyorum sonra küp küp patates kızartıyorum sonra küçük misket gibi köfte yapıp kızartıyorum sonra güveç kaseler var ya onlara patlıcan patates köfte olarak koyuyorum üstüne de salçalı su yapıp döküyorum fırına atıyorum bı 10 dk pişiyor içerde sonra kasar rendesi yapıp üstüne döküp tekrar atıyorum fırına kaşar eriyince çıkarıyorum genelde misafirler gelince yaparım çok güzel olur herkesde beğenir :D yanına nohutlu pilav yaparım birde mercimek çorbası salata ohhh :D
tarafından
Sağol canım benim
tarafından
Canm baharat falan atmıyor musun içine .
(3,678 puan) tarafından
Evet canım ben genelde salcasina atıyorum hepsini ama köfteninin içine de at hepsini az da olsa
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Ben kahvaltı da kendi uydurdugum şeyleri çok yaparım.  Misal patates kırmızı yeşil biber minik minik doğrar kızartır üstüne yumurta döker pismeye yakın üstüne kaşar rendelerim kapak kapatırım üstüne ombet yani çocuklar bayılır buna.
tarafından
Bana misafirlerin bayılacagi bir tarif lazım :D
(3,794 puan) tarafından
Himm ... geçen yaprak sarma yaptım altına da tavuk kelebek dosedim güzel olmuştu kiz. Yaninada nohutlu pilav
0 oy
(3,526 puan) tarafından

Yöre yemegimiz var yogurtlu corba deriz, bende bugun yaptım :D

Anacıgım pancar yapragını kurutmustu onunla yaptım ama ıspanakla da oluyor

Bulguru haslıyosun suyu azalınca ıspanagını ekle biraz bulgurla kaynasın sonra bi tepsiye ser sogusun, sonra yogurtla suyla karıstır servis yaparkende tereyagını pul biberle kızart miss gibi oluyor

tarafından
Sağol canım eline sağlık:)
0 oy
tarafından
Uzmanlık alanım tatlı pasta :) diğer türlü yöremize ait yemekleri seviyorum 
tarafından
Yapıştır bı sütlü tatlı canım :))
0 oy
(126,553 puan) tarafından
 Bosver tarifi ben Seni gecen goremedim halen merak ediyom 
tarafından
Ahhh sevda ah :D
(868 puan) tarafından
benim gözüm de kapalı İrem :) Oyle alistim açınca kendimi farklı hissediyorum:)
tarafından
Yok canım gözüm kapalı değil dışarıda bazen yürüyoruz kalabalıkta. Alnimi aşağı çektiriyor azıcık kapat biraz diye :)) kadın mücevherdir. Kamyon arkalarında bile görüyoruz kadın gözü yapıştırmalarini. Kıskanıyorlarsa vardir bir şey:)
(868 puan) tarafından
gölgeli kullan çok rahat
tarafından
Yok kuzum ya denedim de çocukla olmuyor. Bekarken rahat oluyordu gölgeli
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Kadın budu köfte ve püre, püreli köfte de olur bol soslu kaşarlı
tarafından
Çok sağol canımm
0 oy
(462 puan) tarafından
Fırında Başemel soslu kıymalı makarna (bayılırım):)
tarafından
Sağolasın canım benim
0 oy
(45 puan) tarafından
Tandir köfte çok severim:)
tarafından
Çok sağol canım
0 oy
(23 puan) tarafından
Yesilmercimekli milfoy
tarafından
Sağolasın canım değişikmiş
(23 puan) tarafından
Cok guzel oluyo tafsiyem dene

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 55 göst.
8 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde baharsena (1,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 675 göst.
28 Ekim 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,082 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 330 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,110 puan) tarafından soruldu

407,733 soru

12,239,600 cevap

36,983 kullanıcı