0 oy
227 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (597 puan) tarafından
Kizlar bilenler bilio almanyada yasiom ama turkiyedeyim 2aydir. Korona olduk ben test yaptiramadim almanyada sisteme duser turkieyede oldugum diye (devletten yardim aldigim icin turkiyeye geldigimi bildirmedim almanyaya). 

Neyse saglikcilar evde kendi kendine atlar 10.09kadar karantinadasin dediler. 2haftanin sonunda yolculuk amaciyla tst yaptirsam negativ cikarmiyim sizce? 

Suan test olmadigima ragmen positivim eminim ve kendimizi eve kapattik. Herkez baska odalarda. Gorumcem geldig ogluma bakmaya. Esim salonda, benyatakodasinda, yegeni baska odada gorumcemle oglum oturma odasinda. Gorumcem asili oldugu icin o ogluma bakio ve yemek vs yapio hepimize. Ama 2hafta karantina ardindan negativ cikarmiyim sizce. 

Ne kadar gevur memleketi olursa olsun dpgudugun doydugun alistigin yer bam baskaymis. Iyilesip almanyaya gitmek istiom baaka bise ostemiom suan

5 Cevaplar

0 oy
(3,675 puan) tarafından
14.gun yaptırdım negatif çıkmıştım canım 
(597 puan) tarafından
InsaAllah ya positiv cikarsam turkiyede oldugum gorunur ama iyilesdigime emin opmak icinde test yapmam gerek.
(3,675 puan) tarafından
Bizim bir akrabaya 14 günü tamamladıysan daha test yapmana gerek yok demis hastane
(597 puan) tarafından
Ben oylede boylede yapmam gerek yolculuk icin cnm
(3,675 puan) tarafından
Anladım canimm gecmis olsun tekrardan
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ama 14 günün sonunda test yaparsan yine sisteme düşer

(597 puan) tarafından
Positiv olmazsam goze batmaz sorun yok ama positiv olursam aninda kirmizi alarm olusur ve gizli sakli geldigim cikar ortaya.
tarafından
Peki yardım aldığın yerin haberi olursa ne  olur ki
(597 puan) tarafından
Butun odedikleri parayi geri isterler arti bide ceza yerim gakuba. Belkide bise olmaz bilmiom ama hic riske girmek istemiom
0 oy
(581 puan) tarafından
Almanya dan Türkiye ye giderken de test olmak zorundaydınız. Yani öyle böyle sisteme zaten Türkiye ye çıktığınız düşmüştür.?
(597 puan) tarafından
Evt dusmeye duser ama saglik sigortamin fln haberi yok cnm. Ama positiv oldugum duserse her yerin haberi olur. Yardim aldigim yerinde haberi olur
(581 puan) tarafından
Bizim negatifken sağlik sigortasından aradılar eşimle beni 3 gün evde kalın diye benim kalmam mümkün değildi dolap boş alışveriş yapmam lazım. Tabi pozitif çıkarsa ki inşallah çıkmaz dediğiniz gibi heryerin haberi olur.
(597 puan) tarafından
Sendemi almanyadasin cnm? Ben ztn suan saglik sigortasindan yardim aliom krankliyim diye senin dedigin gesundheitsamt keisn cnm
(581 puan) tarafından
Evet almanyadayım.
(597 puan) tarafından
Anladim cnm. Senindedigin gesundheitsamt. Ben suan krankenkassedan krankengeld aliom. Onlar duymamali
0 oy
(946 puan) tarafından
Canım senin iş çok zor, özelde test yaptırıp düzenli takip et bence. Dönüşte sınırda zaten bakmıyorlar bile. Bir yere gönderiliyodu adını unuttum şuan scan yapıp mail atıyosun karantinadan muaf oluyorsun. 
0 oy
tarafından
Test yapmadan bilemezsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
28 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 182 göst.
0 oy
15 cevap 449 göst.
19 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tazeanneadayi (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 168 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde _AsiMelek_ (3,909 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,313 soru

24,383,930 cevap

348,917 kullanıcı

...