0 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından
Kızlar bu hadi neyse sıkılmıştır koymuştur ama evlilik yıldönümümüzün tarihini de kaldırmış daha arayıp sormadım aramızda bir sorun da yaşanmadı çevresindeki erkeklere mi özeniyor anlamıyorum hiçbir evli arkadaşının profilinde yoktu eşiyle fotoğrafı ve yıldönüm gibi şeyler zaten bunları da kendi isteğiyle koydu ben hiçbir zaman zorlamadım evleneli de bir sene oldu daha 

6 Cevaplar

0 oy
(11,936 puan) tarafından
Neden boyle birey yaptın diye sor canım sakince
(119 puan) tarafından
Evet sorucam canım ama mana veremiyorum sayfayı Bi açtım ayrıldıkta benim mi haberim yok dedim ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sor canim, aha simdi direk ara sor. İcin icini yiyecek yoksa. 
(119 puan) tarafından
Evet hemde nasıl yiyor ama şu an çalıştığı yerde telefon çekmiyor öğle yemeği yenen yerde çekmiyor
0 oy
tarafından
Sor direk canim
(119 puan) tarafından
Sorucam inşallah ters bir tepki vermez
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Benim esim de evli bile yazmiyor takmıyorum böyle ufak şeyleri bende bence sende çok takma 
(119 puan) tarafından
Canım ben zaten normalde takmam ama ilk evlendiğimiz gün kendi hevesli hevesli koydu boy boy ikimizin resimlerini paylaştı şimdi bir anda sorunda yok aramızda noldu acaba dedim
(1,315 puan) tarafından
Erkekler geneli böyle zaten böyle düşünmen gayet normal al karşına sor
(119 puan) tarafından
Erkek milletini anlamak zor neyi neden yaptığını kendi de bilmiyor kadınon en azından neye trip attığı belli
(1,315 puan) tarafından
Bunda sonuna kadar haklisin
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Geri köydür normal değil çünkü
(119 puan) tarafından
Bende normal olmadığını düşünüyorum konuşurum geri koyup koymamasu kendine kalmış
(1,073 puan) tarafından
Canım ben bir insan olarak tarih fotoğraf görmediğim bir erkeği bekar saniyorum eşini bilemem ama sen kaldırmış olsan tepkisi hiç iyi olacağını düşünmüyorum
(119 puan) tarafından
Evet bende bu yorumu yaptım diğer fotoğraflarımız duruyor ama biri istek gönderecek olsa bekar sanır dediğin gibi bende bu empatiyi yapmasını sağlayarak bir daha konuşcam
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Ben takarım ya resimbatamsa tarih yazsin evli yazsin ne biliyim cocugunuz varsa onu paylassa da olur ama ecli oldugu belli olmali. 

İsin garibi neden ortada bi sey yokken bunu yapti ki
(119 puan) tarafından
Şimdi konuştum kardeşi var onunla yaptık öylesine der telefon tam çekmedi tam anlayamadım dediklerini de bekarlığını özledi herhalde
(7,785 puan) tarafından
Gelince sorarsin cnm
(119 puan) tarafından
Sebepsiz davranışlarına o kadar üzülüyorumki

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 308 göst.
0 oy
4 cevap 497 göst.
0 oy
24 cevap 329 göst.
+1 oy