Öz annem bilirsiniz vicdan merhamet insanlıktan yoksun bir varlık anlatmıştım daha öncede nasıl bir kişiliği olduğunu çok şükür rabbim beni sınamaya devam ediyor yine lanet evindeyim mecburen biran önce kurtulmayı hergün yalvararak diliyorum...ya sabır... Neyse
Olay şöyle ;3 aylık kızım var büyük tuvaletini yapamıyor çok zor yapıyor 3-4 günde bir bugun sabah ilaçlarını verdim yatağımın üstünde oynuyoruz yatırdım o sırada kakasını yapıyormuş farkettiğimde sırtına kadar çıkmış yorganım falan çıkmış bakmak için kaldırdım ki her yer berbat tekrar yatırmak istemedim öylece duşa sokup yıkamam lazım annemden yardım istemek zorunda kaldım anne suyu açarmısın ben tek başıma halledemem diyerek kibarca anlattım kucağımda kızım üstünde birşey yok bezden başka ve her yerimiz kaka hanımefendi nazlana nazlana on dk bekletti öylece bizi kalktı banyoda başka şeylerle uğraşıyor ben hala kucağımda bekliyorum anne onları sonra halletsek kız üşücek dedim kalkar kalmaz afedersiniz bokunuzla uğraşmaya mecbur değilim bu ne ya söylenmeye başladı kızımın bezini alıp çöpe atana kadar nefretle bakıyor küçücük bebeğe bu ne kız böyle heryer *** bu ne hal diye bağırıyor oyalanıyor bir suyu açıp iki tas su dökmek için milyon tane laf yedim ve sırf su gitmesin diye ilk açtığında akan soğuk suyla yıkadık resmen bir bebeğe göre soğuk su kızım kasılıyor dökerken anne soğuk bu su diyorum yemin ederim umurunda olmadı küfrede küfrede o suyu döktü ve öylece bırakıp çıktı burayı temizle deyip ben mi abartıyorum diye her defasında düşünüyorum allah rızası için ben haksızsam haksızsın yazın nolur artık kafayı yedim bu kadın yüzünden :'((