0 oy
1,277 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (419 puan) tarafından
Öz annem bilirsiniz vicdan merhamet insanlıktan yoksun bir varlık anlatmıştım daha öncede nasıl bir kişiliği olduğunu çok şükür rabbim beni sınamaya devam ediyor yine lanet evindeyim mecburen biran önce kurtulmayı hergün yalvararak diliyorum...ya sabır... Neyse 

Olay şöyle ;3 aylık kızım var büyük tuvaletini yapamıyor çok zor yapıyor 3-4 günde bir bugun sabah ilaçlarını verdim yatağımın üstünde oynuyoruz yatırdım o sırada kakasını yapıyormuş farkettiğimde sırtına kadar çıkmış yorganım falan çıkmış bakmak için kaldırdım ki her yer berbat tekrar yatırmak istemedim öylece duşa sokup yıkamam lazım annemden yardım istemek zorunda kaldım anne suyu açarmısın ben tek başıma halledemem diyerek kibarca anlattım  kucağımda kızım üstünde birşey yok bezden başka ve her yerimiz kaka hanımefendi nazlana nazlana  on dk bekletti öylece bizi kalktı banyoda başka şeylerle uğraşıyor ben hala kucağımda bekliyorum anne onları sonra halletsek kız üşücek dedim kalkar kalmaz afedersiniz bokunuzla uğraşmaya mecbur değilim bu ne ya söylenmeye başladı kızımın bezini alıp çöpe atana kadar nefretle bakıyor küçücük bebeğe bu ne kız böyle heryer *** bu ne hal diye bağırıyor oyalanıyor bir suyu açıp iki tas su dökmek için milyon tane laf yedim ve sırf su gitmesin diye ilk açtığında akan soğuk suyla yıkadık resmen bir bebeğe göre soğuk su kızım kasılıyor dökerken anne soğuk bu su diyorum yemin ederim umurunda olmadı küfrede küfrede o suyu döktü ve öylece bırakıp çıktı burayı temizle deyip ben mi abartıyorum diye her defasında düşünüyorum allah rızası için ben haksızsam haksızsın yazın nolur artık kafayı yedim bu kadın yüzünden :'((

31 Cevaplar

0 oy
(3,419 puan) tarafından
Öle anam olsa çoktan o evden göndermiştim merhamet yoksunu kadın üşmez kalkmaz bir Allah yarın oda düşerse sende soguk suyu üzerinden dök ayy çok sinirlendim valla 
(419 puan) tarafından
Bende dedim bana muhtaç kalsan mecbur kalsan ben sana böyle yapsam ne yapcan dedim ama hala aynı empati yapamıyor vicdansız memnuniyetsiz sürekli bela okuyan bi karakter
(3,419 puan) tarafından
Cnm öle kişilere muhtaç olmayın lütfen ben kızımı hep kendim yıkadım herşeyimi kendim yaptım gönder evinden alma bidaha
(419 puan) tarafından
Benim evim değil onun evi eşimden ayrıyım zaten zor bir durumda olmasam yardım istemezdim o an mecbur kaldım şimdiye kadar bir kez kızımı yıkamadı hiçbirşeyime yardım etmedi zaten etmezde ama bugun mecbur kaldım
-Reklam-
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Çok özür dilerim her doğuran Anne olmuyor iste ...
(419 puan) tarafından
Anne olmamış ki şimdiye kadar bize de
(1,315 puan) tarafından
Işte doğurmak annelik olmuyor inan benimde annem bekarken üstümüzde sığara söndürür babam ayağımız şişlerdi evlendik kurtuldum dedim ama esim de ailem gibi cıktı şiddette meyimli
(419 puan) tarafından
Ailen bunu yapınca onlarda sahipsiz görüp fazlasını yapıyorlar kuzum rabbim seni kurtarmış çok şükür inşallah eşini ıslah etsin Allah
(1,315 puan) tarafından
Inşallah canım rabbim ne veriyosa ailenin bile hayırlısını versin
(419 puan) tarafından
Amiiinn n aminn
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Herseyden once o bir anneanne ya nasil kıyarsın. O adaminda adamligina s.icayim yaparken iyi zevkini aliyorsun bakmakmi zor geldi . Allah kendinden baska kimseye muhtac etmesin yar ve yardimciniz olsun. Kuzum boşansaniz o zaman mecbur verecek nafaka ihtiyaclarini karsilarsin en azindan. Inanki cikmicaktin kendi evinden o s.erefszi kovsaydın 
(419 puan) tarafından
Benim evimi orası ikimizin daha doğrusu ama kaynanam gelip yerleşmiş benim esyalarımın olduğu eve ikisi bir oldu bana onlarda eziyet etti gitnezlerdi beni Yıldırıp kaçırmaktı istedikleri oldu
(1,336 puan) tarafından
Allah nasil biliyosa oyle yapsin onlari
(419 puan) tarafından
Aminn
0 oy
tarafından
Seni burda en iyi ben anlarım bemde muzdaribim ama nefrette ettirdi 
(419 puan) tarafından
Allah böyle anneleri ıslah etsin
0 oy
(268 puan) tarafından

Benim cocugum 5 aylık ve annem hiç görmedi fotografını bile görmemiş olabilir :) herkes anne olamıyor malesef. Anne diye her yaptıklarını da affedecek değiliz .

(268 puan) tarafından
Ufacık bebeğin günahsızın ah’ı var üzerlerinde mutlu olurlar mı zannediyorsun sabret arkadaşım Allahım dermansız dert vermesin gececek insallah. Kadin siginma evine gitmeeyi dusunmez misin
(419 puan) tarafından
Ben ordan oraya çok perişanlık çektim evlendikten sonra da öncede sürekli kovduğu için ama şimdi kızım var sürekli onunla ordan oraya gitmek istemiyorum orda da düzenim olmayacak korkuyorum benim işe girip ev tutmam lazım kızıma huzurku bir ortam kurmak istiyorum
(268 puan) tarafından
Henuz kucukde bebegin sanirim annen destekcin olsa keske halbuki onun icinde ne guzel yalniz kalmiyor siz varsiniz kadin kadina yasamak kolay Allah merhamet versin yaa
(419 puan) tarafından
Ben de diyorum sen sadece uyanıkken ilgilen ben işini yaparım yeter ki yediğime içtiğime laf etme biraz olsun destek ol ama yok yok ne denediysem olmadı olmayacak bu saatten sonra değişmez kimse
(268 puan) tarafından
Öyle canım degismez Allah sana hayirli kapilar acsin ennn yakın zamanda insallah
0 oy
(3,283 puan) tarafından
İnsan bu kadar vicdansız olurmu hem de torunu yaa
(419 puan) tarafından
İnsanlar annemden annem insanlarda nefret ediyor kendinden başka herkes kötü ona göre herkes bebek bile
(3,283 puan) tarafından
Rabbim yardım etsin canım
0 oy
(129 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun annenize de vicdan merhamet versin inşallah gün olır devran döner sabret kardeşim sabret Allah her şeyi gören bilendir.
(419 puan) tarafından
Bende hep böyle düşünüp sabır diliyorum rabbim den
0 oy
tarafından
Allah vicdan merhamet versin kalbi kararmış herhalde pislik tutmuş 
(419 puan) tarafından
Evet öyle bir gün muhtaç kalacak o zaman rabbime dua ediyorum ben de merhamet kalmış olsun ona karşı yoksa kimse bakmaz ona
tarafından
Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin ne seni onun eline nede onu senin eline Allah yardımcın olsun
(419 puan) tarafından
Aminn canım insallah
0 oy
(3,863 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm ne denir bilemiyorum tek sigincan  ailen onlarda böyle yaparsa el ne yapmaz Alllah vicdanversin Rabbim evladinla sana bı zor günleri unutturcak güzel mutlu günler nasip etsin inşallah
(419 puan) tarafından
Aminnn amiiinn canım Allah razı olsun etrafımdaki herkesi allaha havale ettim kızımla bana güzel kapılar açsın rabbim inşallah
(3,863 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Konuyu bilmedğim için soruyorum canm annende neden kalıyosnki

Ayrıca haksz da değilsn merhamet yoksunu bi annen var Allah ıslah etsin durma ya onnla başka bi yerde otr niye birlkte snz bilmiyorum ama 
(419 puan) tarafından
Mecburum kuzum kızım daha çok küçük eşimden ayrıyım işe giremedim henüz kızıma bakıcak kimse yok 4 aylık daha ve başka bir yakınım yok yanında kalabileceğim kadın sığınma evine gitmek istedim ama gidemedim kızımın düzeni bozulacak yabancı bir yer diye burda da annem cehennem ediyor işte herşeyi maddi imkanım yok oyüzden kalıyorum yanında mecburen
(1,307 puan) tarafından
Eşinden ne sebeple ayrsn bilmiyorum ama nafaka vermiyomu sana
(419 puan) tarafından
Şiddetli geçimsizlik boşanma süreci deyiz nafaka ödemiyor işten çıktı
(1,307 puan) tarafından
Baktm canm postlarına kaynana sorun yine   ama sana nafaka ödememe gbi bi lüksü yok mahkeme de özellikle dile getir bnu ödesin burdan bi arkadaş açmştı post onda gördm hm kndşne hem bebeğine ayrı nafaka bağlatmş aynısını sende yap ödesin eşşek gibi çok da güzel sin salaklğına yansn senn gbi güzeli kaybettiğine
(419 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim umurunda değil nafaka falan bebeğini bile merak edip aramayan adam nafaka öder mi kuzum mahkeme devam ediyor sırf maaşı kesilecek diye adam işten çıkmış ödememek için bu adamın bize ne hayrı dokunur :((
(1,307 puan) tarafından
Pis adi şey Allahından bulsun inşallah annen durumu nasl  belediye ye kndin gidersn yardm ediyorlar

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 491 göst.
24 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
26 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elfu (839 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annelerr toplandiik (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 248 göst.

411,512 soru

12,388,051 cevap

43,625 kullanıcı

Kategoriler

...