Arkadaslar bir arkadasim var ve polikistik over sorunu olduğu için hamile kalamiyor. Henüz 22 yaşında ve olmayacak korkusuna psikolojisi bitmiş durumda
Sizlerden ricam bir dua bir ayetel kursi okurmusunuz.
Rabbim.isteyen ve HAKKİYLA ANNELİK BABALİK yapacak olanların kucağını doldursun.
Okuyan yorum yapmak zorunda değil. İçinizden bile rabbim şifa versin. Anne olmayı nasip etsin demeniz yeterli olur.
Rabbim hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda versin. Kimseyi Darda koymasin sagligiyla ewladiyla eşiyle ailesi ile sınamasın. Gonlunuzden geçen her hayırlı istek suret bulup karsiniza çıksın hayır dualariniz kabul olsun inşallah ♥️
Sağlıcakla kalın.
Okudum canim
Kiyamam daha cok genc aslnda ama ya mazsa psikolojisi bile yetmistir ona. Rabbim yardimcisi olsun en hayirli zamanda nasip etsn insallah
Bak bnde polikistik overli yim hiç bir tedavi olmadan kendiliğinden hamile kaldım bnde 20 yaşındayım
Okudum cnm rabbim hayirlisiyla nasip etsin inş
Can'ım benm 3,5 cm kistle hamile kaldım. Doktor çok şanslısın nadir oluyor demişti. Hala orada ve büyüyor ama gebelikte mudahale etmiyorlar.
O ultrasonda karından bakarken sadece kist görünüyordu kocaman boşluk gibi.. ama bebeğimi 7. Haftaya kadar kese mese görmedim. Dr en son gülüm vajinal bakalım mi sana deyince, alttan bakti ki kalp atışı falan hep herşeyi görmüştüm küçük kuzucugum benim. Ve kese minicikti ama kist onu yutacak bir karadelik gibi kocaman orada duruyordu. Şimdi bebeğim kiste el sallıyor. Asla umudunu kaybetmesin Allah'tan ümit kesilmez Imtihanlar ne diye var...
Canim banada pko teshisi koymustu doktor tedaviye baslayalim dedi 2 defa catlatma ignesi vuruldum sonra onlar fayda etmedi doktorda asilamadan vs bahsetti onuda ben istemedim tedaviyi biraktik meryem suresi okudular benim icin 11 tane hurmaya onu esimle bolusup yiyecektik yemeye firsat olmadan o aya hamile kaldigimi ogrendim. Allah olmayanlara versin insallah.
Allah tez vakitde yuzlerin guldursun Inşallah
Okudum canim Rabbim en kisa zmnda anneligi tattirir insallah. Arkadasini anliyorum bnmde cocigum yok :-(
Uzulmesin pcos hastasiyim ve 2 dusuk 2 dogum var sabirli olsun Allahtan istesin dua etsin
Canim pko herkste hmen hmen olan bişe bnde de wardi ama tedawi olmadm kilom wardi doktr zayflamami söyledi zayfladm we hamile kaldm ins. Bahsettgnz kiside hamile olur
Okudum canım Rabbim arkadaşına ve tüm isteyenlere hayırlısıyla tattirsin anneliği inşallah
Çok güzel dua etmişsin canım.. Amin rabbim cümlemizin yardımcısı olsun arkadaşınınsa yardımcısı olsun inşallah bir an evvel evlat sahibi olur..
Bir arkadaşımda öyleydi psikolojik olarak tamamen bitmiş durumdaydı ki hamile olduğunu öğrendi şuan kızı 2 yaşında ve 2. bebeğini dünyaya getirdi :) Rabbim arkadaşına da nasip eder inşallah
Canım önmeli olan moral ve stres yapmamak duşünmemek bende öyleydim doktor bana cocugun olmaz dedi ama ben hic takmadim yeni evliyim evlendigim ay hamile kaldim önemli olan sters yapmasin bircok insan hicbir sorunlari yokken stres yaptigi düşünduğu ve kendini üzdüğü icin olmuyor lütfen kendini üzmesin
Okudum canim bendede vardi dr gittim kontrol icin polikistik over var dedi 1 kez adet gordum ikincide hamile oldugumu ogrendim hamile kalmada stresin buyuk etkisi var takmasin kafasina olur imsallah
Canım bende polistikover hastasıyım benimde çocuğum olmuyordu 2 defada tüp bebek yaptık yine olmadı adetlerim zaten düzensizdi artık kesin dedim olmayacak bitti ve Bi zaman sonra Bi öğrendim 3 aylık hamileyim şu anda 22 haftalığım demem o ki rabbim yeter ki istesin polistik over hiçbişey kafasınada takmadsın bu arada okudum rabbim kabul eder inşallah ❤️
Benim çok yakın arkadaşım öyleydi aradı geçen hamileymis Allah im ol derse oluyor inanki herseyin zamanı var sabır çok önemli bende 5 yıl olcak evleneli 2.5 yıl olmadı bir anda bir baktım hamileyim sen elinden geleni yapcaksin takdiri Allah a birakcaksin inanç çok önemli inanki bende diyordum olmucak galiba okdar dua ettin Allah im hayırlısıyla ver hayirsizsa olmasin hep ablamda 7 8 yıl öyle olmadı oda öyleydi sadece catlatma iğnesi oldu 3 ay sonra hamile kaldı at sütü neler neler icmisti anlatamam Allah in izniyle hersey olur
Bende polikistik overliydim bebegim 5 ayı bitirmek üzere Allah nasip etsin ona da
Pko yum ve 7 seneden sonra 38 kilo vererek gebe kaldım.
Rahimde perde vardı ameliyat oldum ama kilo vermeden kalamadım.
1,494,867 soru
24,421,186 cevap
351,592 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın