Kısa fıkralar anlatıyoruz hadi bakalım
Temel Dursun'a demişki, geceleri araba kullanırken karşıdan araba geldiğini nasıl görücem demiş. Temel de, bak Dursun karşıdan tek farı yanan araç geldiğini görürsen motorsiklet, 2 farı yanan araç geldiğini görürsen araba geliyor demektir demiş. Dursun gece yola çıkmış ve karşıdan iki farı da yanan araç geldiğini görmüş aha 2 tane yan yana motorsiklet geliyo ortalarından geçeyim demiş :D
Bu temelle dursun da var ya
bir kadın papağan almak istiomuş. gitmiş pazardan almış ama satıcı demiş ki
"abla yalnız bu papağan genelevde yetişmiş ağzı çok bozuk, almak istiyo musun?"
kadın “evet” diyerek almış. eve gitmiş. Papağan:
" oooo yeni mekan, yeni patron"
demiş. kadın aldırmamış. kadının kızları gelmiş eve. papağan:
" oooo yeni mekan, yeni patron, yeni kızlar"
demiş. kadın biraz bozulmuş. daha sonra kadının kocası gelmiş eve. papağan:
" oooo yeni mekan, yeni patron, yeni kızlar, değişmeyen eski müşteri, hoşgeldin mehmet abi"
:D
Iki kadın sessizce oturuyormuş.
Doksanlı yaşlara yaklaşmış iki yaşlı kadın sohbet ediyorlarmış.
- "Benim bey bu sıralarda kötü bir alışkanlık edindi. Tırnaklarını yemeye başladı. Ne yaptıysam vazgeçiremedim. Sinirlerimi bozuyor."
Diğer kadın ise cevaben:
- "Haklısın benimki de bir ara başladı ama uyguladığım tedbirlerle tırnak yemesini engelledim." der.
- "Çok iyi! Ne yaptıysan bana da öğret lütfen."
- "Çok basit dişlerini sakladım."
Iyy bu kotu fikradan sonra sana uyari veresim geldi jajsgsjshsj
Puhahhahahahhahahahahaha ben fıkra bilmem okumaya geldim
Yaşlı kadının biri intihar etmeye karar vermiş. Bir silah almış ve kendini kalbinden vurmayı düşünmüş ama bir an duraksadıktan sonra kalbin nerede olduğu konusunda tereddüt etmiş ve doktoruna gitmiş. Kalbin nerede olduğunu sormuş. Doktor “kalp, sol meme ucunun 3 parmak altındadır" demiş. Kadın tamam deyip gitmiş... Ertesi gün gazetelerde şu yazı yazıyormuş: "Yaşlı bir kadın kendini diz kapağından vurdu."
puhahahhahaa
Temel uçakla İstanbul dan Trabzon a giderken pilot anons yapmış uçağın bir motoru durdu ama diğeriyle idare edeceğiz demiş. Hafiften bir panik olmuş. Sonra pilot tekrar anons yapmış diğer motor da durdu düşüyoruz. Artık herkes panik halinde koşuşturup duruyor ama bizim Temel gayet sakin oturuyor hiç umurunda değil. Yolculardan biri demiş ki kardeşim uçak düşüyor duymadın mı nasıl bu kadar sakinsin. Temel yine aynı sakinlikle cevap vermiş:
Çok güldüm ya akşam akşam
1,489,311 soru
24,342,216 cevap
346,099 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın