0 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından
tarafından kapalı

Herkese merhabalar, yardım postları falan kapanıyor genelde ama ben şahsi bir yardım talep etmiyorum. Ablamın oğlunun başlayacağı hiçbir cemaate bağlı olmayan gerekli izinleri alınmış sübyan okulu aynı zamanda kuran kursu var. Karı koca hocalar kendi imkanlarıyla açıyorlar burayı ve bazı yardımlar istediler. Maddi yardim istemediler ama biz eş dost toplayıp verdik yine de. Masaydı kitaplıktı yardımcı olduk. Belki bir hayra vesile olmak isteyen olur diye yazmak istedim. Maddi yardim talep etmiyorlar, ıhtiyaç listesi yapılmıştı bir çoğu tamamlandı. Güneşlik tül perde gibi ihtiyaçlar kaldı. Aranızdan temin etmek isteyen yada para olarak yardımda bulunup alınmasına vesile olan olursa çok mutlu olurum. Bizzat ben ilgilenip, para yardımı yapan olursa alınan malzemeleri fotoğraflayıp faturalarıyla belgelerim gerekirse. Yardım etmek isteyip durumu olmayanların duasına talibiz :)

image

image

image

notu ile kapatıldı: Yasak post

4 Cevaplar

+2 oy
(22,070 puan) tarafından
Şahsen ben yardımlarımı sma hastası bebeklere yapıyorum onlar daha önemli benim icin perdeymis halıymış hayır yapmam fikrim bu yönde bi cana umut olmak daha hayirli bence 
(29 puan) tarafından
Ben de gerek sma gerekse kanser tedavisi gören insanlara yardım yapıyorum. Herkesin yardım anlayışı farklıdır. Dini inancı olan birisi belki bi hayır duası alırım mantığıyla hareket ederek böyle yerlere yardımda bulunup sadaka niyetine veriyorlar, şahsen ben de yapıyorum bunu. Çevreden ordan burdan edinilen yardımlar yetiyor burası da çok kullanıcılı bi platform, yasak bir post olduğunun elbette ki farkındayım ama 1 kişi 1 kişidir mantığıyla yazmak istedim.  Elbette ki dini kullanarak şahsi çıkarları peşine düşüp gereksiz yardim talep eden insanlar illa ki varlar.
(22,070 puan) tarafından
Aynen öyle canim sana bisi demedim ztn posta yönelik yorumumu yaptim :d
(29 puan) tarafından
Benimki de bir umut... elimizden geldiğince yardımcı olduk biz, duyurup yaymak da bir yardım mantığıyla ilerledim :)
-Reklam-
0 oy
(15,823 puan) tarafından
Hoca tuhafıma gitti perde beğeniyi bide.✓✓✓✓✓
(29 puan) tarafından
Ona biz de takldık aile olarak:) güzel bir yere çevirmeye çalışıyor o da kendince
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Perde vs.. önemli değil ki neyin yardımı bu... var olan bir perde var zaten nediyim Allah gönlüne göre versin
(29 puan) tarafından
Amin inşallah yani zaten biz elimizden gelen desteği yaptık. Böyle yerlere yardim yapmak isteyen insanlar oluyo bazen güvenilir yer arıyolar, (gerçi bu devirde kime güvenilir orası ayrı) isteyen olur diye paylaştım. Tamamlanır inşallah ne diyeyim
0 oy
tarafından
Param oldukça çocuğum adına sma hastası bebeklere veya löseve gönderiyorum yardım. Geri kalanının benim görüşümde hiçbir hayati önemi yok. Perde seçen hocaya da kimse ikna edemez beni 5 kuruşumu harcamam imkanları olunca açsalarmış. Bakın o kadar yangın oldu sel oldu insanlar evsiz eşyasız kaldı. Güneşliği tülü perdeyi onlara yollarım ben. Post sahibini tenzih ediyorum size asla değil lafım görüşümü paylaşmak istedim.
(29 puan) tarafından
Ya siz de haklısınız aslında bakıldığında öyle gibi gözüküyor ama orda şöyle bir durum var ona da açıklık getireyim, hak geçmesin. Perde olayı şöyle birkaç model beğenilip gösterildi o da beğendiğini atmıştı. Onlar da güzel bir yer olsun istiyolar demek ki diye düşünüyorum.
tarafından
Tabi ben anlıyorum demek istediğinizi ama güzel bir yer açacak durumları olduğunda da açabilirlerdi. Gerçekten yardıma muhtaç çok insan var. Benim görüşüm tabi siz elçisiniz kırılmayın lütfen bana çok gereksiz geliyor şu devirde.
(29 puan) tarafından
Hayır tabiki neden kırılayım. Herkesin görüşü düşüncesi farklıdır. Dua alırız mantığıyla hareket ettik biz de inanç gereği elimizden geldiğince herkese koşmaya çalışıyoruz paramızın sadakasını vermeye çalışıyoruz
tarafından
Gönlünüze göre olsun inşallah.

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 489 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Cocuklu-anne1 (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,784 göst.
18 Şubat 2022 Aile kategorisinde Rizaazra (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 304 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

380,100 soru

11,378,855 cevap

34,864 kullanıcı

...