0 oy
490 göst.
Aile kategorisinde (35 puan) tarafından

Ehliyeti yok parasını hep boş şeylere harcar daha dün dedimki ailene ağzını açıp bisey söyleseydin düğünde altınlarımızı alamazlardi evet ya dedi saf değildir seside çok çıkar ama bi bana mı öyle anlamıyorum ehliyet al araba kirala bizde biryerlere gidelim diyorum ben alamıyorum beceremiyorum diyor kurban bayramında baya etimiz vardı gel gidelim mangal yapalım dedim bende salata börek falan yaparim dedim ben zaten vejeteryanim yemiyorum sen yersin bende sebze falan yerim dedim onada hayır diyo bırak sana evde pisiriyim dedim yok diyo süs diyo koymuş buzluga bari goturseydin bi fakire verseydin diyorum onada yok sonuç etler baya koktu sanırsın evde ceset var gece götürdü attı eve bi kova dolusu üzüm getirdi bu üzümler çürür birazda poşetlere koy arkadaslarina ver diyorum onada yok üzümler mahvoldu eve gelirken biraz daha dolasalim diyorum hayır eve gidicez diyo ve ben istemedigim zaman dolasalim ya diyo acaba bu adamın sorunlarımı var 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zamanında ailesi tarafından hor görülmüş ezilmiş bastırılmış sen yapamazsın sen bilmezsin sen etme sen tutma denilmiş olabilir 
(35 puan) tarafından
Öylemi acaba
tarafından
Bence öyle baksana adam yardım ederken bile konuşmaktan çekiniyo o yüzden çocukluğunda ya da ergenliğinde ezilmiş biri
-Reklam-
0 oy
(14,698 puan) tarafından
Özgüveni yok eşinin sanırım 
(35 puan) tarafından
Yanı evli gibi hissetmiyorum
(14,698 puan) tarafından
Doğrudur canım konuştun mu hiç
0 oy
(775 puan) tarafından
Bazı şeyler sana düşüyor bacım eğer bu adamla evli kalacaksa ehliyeti sen al etleri sen dağıt üzümleri sen poşete koy t buzluğa komposto yaparsın
(35 puan) tarafından
Elleme benim şeylerimi diyor canım
(775 puan) tarafından
Oyy ne gıcık adam Allah yardımcın olsun
0 oy
(9,241 puan) tarafından
Bu adam bildiğin ezik büyütülmüş bekarken nisanliyken nasildi
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Ailesi  arkadaşları  tarafından  hep bastırılmış  eline  bir iş  verilmemiş  o yüzden  hiç  birseyi beceremiyor ve düşünemiyor  

Allah  yardım  etsin  böyle  biriyle  hayat çok  zor  gecer  çocuğuna  bile  yol  gösteremez  eşin  

O yüzden  hersey  sana  düşüyor  evini  senin  gecindirmen  gerek canım 
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Kocan çok değişik biriymiş paylaşmayı mi sevmiyor acab
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Evlenırken biliyor muydunuz öyle bir insan olduğunu? Görücü usulü mü oldu? Sen mi alsan acaba ehliyet mesela? 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 131 göst.
23 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Tugce1100 (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 921 göst.
7 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Hiperaktifanne (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 733 göst.
22 Kasım 2022 Aile kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 149 göst.